• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,020
Nije to toliko ni strašno, koliko se auto trese na 110km/h 🤣🤣

IMG_20260527_171301.jpg

IMG_20260527_171040_edit_28986981030472.jpg

Malo masti i da vidiš kako to opet ide. 😁🤣

Edit:

Toyotini vanjski homokinetički 4:0 Moja malenkost.

Znači četvrti puta radim vanjske homokinetičke na Toyotama i sve što mogu reći je da od danas definitivno odustajem od udaranja.

IMG_20260527_183233.jpg

Nema jebenog trika da se skine standarno - čekićem, rastukao sam jedan manji čekićak, odbio komad sa velikog, mlatio macolom od 5kg, ma mož ga jebat. Prvi puta sam grijao i mlatio 4 sata dok nisam isjekao fleksom, drugi puta sam udarao sat vremena, treći puta isto, a sad 5 minuta čekić, 10ak minuta pokušao oderati sa hiltijem na čekiću u nastavcima za izbijanje, ali jednostavno fleks je pao opet.

Najgore je što od tog udaranja prsten sjebe kronere pa moram narezivat fleksom i ravnati turpijom. Drugu stranu ću odmah izmasakrirati i ćao 🤣🤣

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh