- Tu od
- 13 Stu 2019
- Poruka
- 4,030
Ima ekipa koja je meni mapirala auto.. Ako ti nije daleko, javi se pa ti dam detalje
Baterija ima nisko težište pa mu to daje stabilnost
Maa, znam, kužim to al kak to nezgrapno izgleda, to nije za bolivet. Išel je u k.tok ispred mene i zibal se ko čamčić u nemirnom moru. To da ovim našim dostavljačima daju u ruke nebi dugo bil na kotačimanisko težište pa mu to daje stabilnost
Posebno ovi kaj su sve kategorije položili na jednodnevnom tečaju 🤭To je za dečke iz Glova i Wolta, oni su maheri za volanom.
To me podsjetilo na legendanog Pinzgaurera kojeg sam, logički da sam probal u praksi kad znam hihi, uspel na bok baciti....ali uzbrdo i nizbrdo Pinc ide ko divokoza.Mali el.kombi uži od VW Lupa. Da mi je znati kak to ide po zavojima
Je, u trucku sam, prekjučer slikano prilikom izlaska iz Eindhovena...skrenul u taj zavoj a da semafor ostane na mjestu.![]()
I mene sad.To me podsjetilo na legendanog Pinzgaurera

Ako sam dobro zapamtil pošto sam malo radil na njma, jako malo, ti motori su bili na 1-2-4-3 ali su imali interesantne krute, a gibljive trube diferencijala plus one reduktore kaj su ga dizali u zrak... za ono vreme stroj koji je proizveden dijelom i iz YU pameti.Nego koji je ono redoslijed paljenja na pinzu???

Prevarili su me semafori pa mi nije ni na kraj pameti palo da bi to bil ulazak u kružni tok jer kod nas je semafor u kružnom toku rijetkost. Mada ponekad bi bilo bolje da je pravilo. Mislim za neke vozače...Je, u trucku sam, prekjučer slikano prilikom izlaska iz Eindhovena...
Stojim na traci za ulijevo ali u k tok, moraš se prestrojiti skroz ulijevo jer ja taj k tok koristim za polukružno okretanje. Gore u NL je to normalno, 4 trake, ide fenomenalno.