• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,028
Nije to toliko ni strašno, koliko se auto trese na 110km/h 🤣🤣

IMG_20260527_171301.jpg

IMG_20260527_171040_edit_28986981030472.jpg

Malo masti i da vidiš kako to opet ide. 😁🤣

Edit:

Toyotini vanjski homokinetički 4:0 Moja malenkost.

Znači četvrti puta radim vanjske homokinetičke na Toyotama i sve što mogu reći je da od danas definitivno odustajem od udaranja.

IMG_20260527_183233.jpg

Nema jebenog trika da se skine standarno - čekićem, rastukao sam jedan manji čekićak, odbio komad sa velikog, mlatio macolom od 5kg, ma mož ga jebat. Prvi puta sam grijao i mlatio 4 sata dok nisam isjekao fleksom, drugi puta sam udarao sat vremena, treći puta isto, a sad 5 minuta čekić, 10ak minuta pokušao oderati sa hiltijem na čekiću u nastavcima za izbijanje, ali jednostavno fleks je pao opet.

Najgore je što od tog udaranja prsten sjebe kronere pa moram narezivat fleksom i ravnati turpijom. Drugu stranu ću odmah izmasakrirati i ćao 🤣🤣

Posljednje uređivanje:

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,459
nisko težište pa mu to daje stabilnost
Maa, znam, kužim to al kak to nezgrapno izgleda, to nije za bolivet. Išel je u k.tok ispred mene i zibal se ko čamčić u nemirnom moru. To da ovim našim dostavljačima daju u ruke nebi dugo bil na kotačima :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,605
Mali el.kombi uži od VW Lupa. Da mi je znati kak to ide po zavojima
To me podsjetilo na legendanog Pinzgaurera kojeg sam, logički da sam probal u praksi kad znam hihi, uspel na bok baciti....ali uzbrdo i nizbrdo Pinc ide ko divokoza.

Nego, kad si spomenul zavoj, sudeči po mnogočemu slika je iz kamiona.
Na cesti je traka sa strelicom za uljevo.
Da je meni znati kak si ti skrenul u taj zavoj a da semafor ostane na mjestu. :unsure:

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,459
skrenul u taj zavoj a da semafor ostane na mjestu. :unsure:
Je, u trucku sam, prekjučer slikano prilikom izlaska iz Eindhovena...
Stojim na traci za ulijevo ali u k tok, moraš se prestrojiti skroz ulijevo jer ja taj k tok koristim za polukružno okretanje. Gore u NL je to normalno, 4 trake, ide fenomenalno.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,425
To me podsjetilo na legendanog Pinzgaurera
I mene sad.
Moja prva žestoka svađa, na tada "novom poslu". Zamijenio sam mu svijećice i iza toga radi na samo 3 cilindra. Idem u skladište i velim, daj mi drugu svijećicu, ova jedna ne valja. Ne može, dobio si 4 kom i više ne može na jedno vozilo. Hej ali jedna ne radi. Nije me briga, imaš pravo samo na 4 kom. Da poludio sam, otišao k šefu radione i jedva dobio petu, ispravnu.
Nego koji je ono redoslijed paljenja na pinzu??? :devilish:

A druga svađa evo ti svijećica i nemoj me jebati, veli on meni, svijećica je svijećica. A ja opet, "nije". Pinz ima zračno hlađenje a 1107 vodeno, nisu iste. :devilish: I tak su me malo po malo upoznali... :hahah:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,605
Nego koji je ono redoslijed paljenja na pinzu???
Ako sam dobro zapamtil pošto sam malo radil na njma, jako malo, ti motori su bili na 1-2-4-3 ali su imali interesantne krute, a gibljive trube diferencijala plus one reduktore kaj su ga dizali u zrak... za ono vreme stroj koji je proizveden dijelom i iz YU pameti.
Poslije su išli gore vw dizli, navodno su ipak zračnjaci benzinci bili bolji odabir usprkos katastrofalnoj potrošnji.
Ona dva fegazera su pretočila na 100 kilometri benzina kaj ti i kolega Lijeska nemrete tjedan dana one vaše kiseline pretočiti :hahah:
Zafrkavam se, ali znam da je pil oko 30 litri benzina po cesti, po terenu katasrofalna potrošnja...

Je, u trucku sam, prekjučer slikano prilikom izlaska iz Eindhovena...
Stojim na traci za ulijevo ali u k tok, moraš se prestrojiti skroz ulijevo jer ja taj k tok koristim za polukružno okretanje. Gore u NL je to normalno, 4 trake, ide fenomenalno.
Prevarili su me semafori pa mi nije ni na kraj pameti palo da bi to bil ulazak u kružni tok jer kod nas je semafor u kružnom toku rijetkost. Mada ponekad bi bilo bolje da je pravilo. Mislim za neke vozače...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
12,155
10.08.95. - "Oluja".
Došli smo u Topusko pred Hotel. Nas 13 svaki je preuzeo jedno vozilo. Mene je pripao TAM110
Priđe mi jedan i zamoli me da se mijenjamo jer on se uplašio silnih ručica u Pincu.
Na putu do Petrinje jednom u đipu nestalo benzina pa sam ga gurao!
To su bili dani!

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,028
Ima kod mene u selu jedan, bio je u pogonu prije 15 - 20 godina. Kao klinac sam se vozio u njemu.

je*eš kad ga Juga nije htječa priznati.

Najnoviji postovi

Na vrh