• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,490
Nemam ga više odavno, Grande Punto sam imao. :hahah::devilish:
Kam si me svrstal u problematikus kategorijus :ROFLMAO::hahah:

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,503
Mamu jučer srušili na tehničkom, zadnji desni kotač uopće ne koči preko papučice, RUČNA RADI. Peugeot 1007 1,4 HDI, straga doboš. Cilindri, pakne, opruge i kočiona tekućina su stavljeni novi prošle godine. Sistem je odzračen i dobro je kočio ne zna se do kada. Sada nema ni kapi ulja kad se odvrne sisica ili komplet gumena cijev do cilindra. Tekućine ima u posudici. WTF?!

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,490
Ima li taj Vaš auto možda korektor jačine kočenja ovisan o težini tereta utovarenog u prtljažnik?
Ili je možda negdje stisnut lajtung za taj kotač iz bilo kojeg razloga, pa nema protoka kočionog ulja?

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,484
Imal mi pokojni otac iste probleme na peugeotu 106....već sam zaboravil točnu dijagnozu ali znam da sam "pljunul"svake godine najviše oko tih kočnica serviseru...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,676
Kad se najdeš slučajno na nišanu objektiva
Bolje da te nanišanil KGB nego MUP. kod njih za 10 eura imaš profi sliku za uramiti, a kod ovih milicajskih je mutna mada kamera košta deset puta više ;)

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,503
Ima li taj Vaš auto možda korektor jačine kočenja ovisan o težini tereta utovarenog u prtljažnik?
Ili je možda negdje stisnut lajtung za taj kotač iz bilo kojeg razloga, pa nema protoka kočionog ulja?
Ne vjerujem, mislim da to imaju samo stariji auti. Ovaj ima ABS, ESP i EBD koji to sve digitalno korigira. Na osovini ne vidim ništa. Ne koči bio on pod teretom ili u zraku. Lijevi koči jednako u oba slučaja. Ako nije zaostao neki zrak unutar ABS bloka, onda ne znam što dalje može biti, ali to mogu jedino preko dijagnostike riješiti.

Na vrh