Ja koristim Waze nekoliko godina.
Unazad tri godine ga preko Auto Androida spajam na "multimediju, ili onaj tzv tablet" u autu, prvenstveno radi najave "prometnih kamera".
Otkad koristim Waze nisam niti jednom snimljen u prekoračenju brzine, zato ga volim.
E sad, od kad sam ga ja počeo koristiti, unazad par godina, bio je sve bolji i bolji.
Ali, unazad nekoliko mjeseci, skužio sam da je recimo kameru nedaleko moje kuće ispočetka dok su ju montirali najavljivao nekakvih 200 - 250 m prije kamere. Iznenada se to promijenilo i sad ju najavi tek na udaljenosti razmaka 3 bandere, stupova ulične električne mreže i rasvjete. Jako su ga preprogramirali, približili najavu na samu kameru, bar za tu.
Isto tako, u VŽ malo dalje od starog Kauflanda, u smjeru prema Mariboru, su složili zonu 40 km/h. Ako idem u taj Kaufland, tek kad na semaforima skrenem s te ceste lijevo, na prilaz Kauflandu tek onda mi javi pazi kamera.
Ako tom cestom vozim prema kameri ravno, najčešće mi ne javi, ili tek dok ju prođem. Drugačije je s tom kamerom i najavom, ako se vozim iz smjera Maribora prema Koprivnici, tada javi da je ta kamera ispred tebe skoro 150m prije kamere. Vrag bi ga znao, uglavnom Waze je za mene odlična aplikacija.