Imam onaj za jednoosno , jel misliš na njega ili ima i za dinamičko ?Savoris, ako dobiješ kut i vrijednost, možeš koristiti adashev software za balansiranje. On je free. Imaš za skinuti na njihovoj stranici, virtual unit. Jedino kaj budeš trebao ukucavati vrijednosti.
Gledao sam neke snimke na yt da je i to moguće ali dosta teže.
Recimo najjeftinija varijanta ti je sa stroboskopom i komparaterom . Tako obično rade kardane.
85% valjda ti hard pun hehe. Al nije to bitno jer ne radiš snimke ili nešto.Skinuo i nemožem da se snađem , pri otvaranju mi iskoči obavijest da mi 85% memorije popunjeno .
A nemožem da nađem opciju ručnog unošenja
Kad pokreneš projekt, odabereš koliko ravnina i td. Imaš Edit, i ukucaš vrijednosti koji se očitao s tim svojim. Imaš tab, pa ti prebacuje na slijedeći red. Kad sve ispuniš, save, te strelica prema dolje.Nisam mogao da idem dalje od initial run dok nisam skontao da moraš strelicom otići na dole da bi dobio run1 koji nigdje nije naznačen unaprijed.
Hvala za pomoć ovo mi je od velikog značaja.
Hvala hvala , uspio sam to editovati i našao vrste i tipove rotora , snašao sam se i sa trial masomKad pokreneš projekt, odabereš koliko ravnina i td. Imaš Edit, i ukucaš vrijednosti koji se očitao s tim svojim. Imaš tab, pa ti prebacuje na slijedeći red. Kad sve ispuniš, save, te strelica prema dolje.
S strelicama ideš na korake, možeš se uvijek vratiti na neki od prethodnih, a svaki put kad editiraš vrijednosti, pitat će te da obrišeš rezultate od tada na dalje.
Slijedeći korak, dodavanje probnog utega., prvo editiraš masu, a zatim pod edit opet ukucaš vrijednosti koje si dobio nakon dodavanja probnog utega. i opet slijedeći korak, one druge ne moraš ukucavat, samo ono što očitaš. I tak korak po korak
Mislim da to bude malo teže hehe. Treba imati licencu da bi uopće mogao neki uređaj biti spojen. Možda neki haker zna kako to zaobići ali ovako može funkcionirati bez ikakvih problema.Još kada bi uspio interfejsovati senzore da čitaju automatski to bi bila sexy stvar
Dođe a uređajem, a sam uređaj bez senzora mislim da je oko nekih 2500 - 3000 euraKolko je licenca?