• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Balansiranje

HrvojeS

Dobro znana faca
Tu od
7 Kol 2010
Poruka
253
Ekipa jedna bude u srijedu u Našicama, četvrtak ili petak bi išli za Istru.

Možemo onda onaj iza, Varaždin i taj sjeverni dio

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
544
Jako grdo.. Gazda rekel sve je nisko podrezano, nemaš brige. I eto ti.
Da trese, batovi su pri kraju, išli bi novi pa bi zato bilo dobro to opet balansirat
Da nisko 5 cm i više , ja kad tako režem odrežem skroz uz zemlju pa zna uloviti samo kaj znam gdje kaj otprilike odrežem pa pazim i idem polako pa opet zna se dogoditi.
To je tak ljude boli briga za tuđe stvari, a ti poslije se snalazi i šarafi.

HrvojeS

Dobro znana faca
Tu od
7 Kol 2010
Poruka
253
Mala firma, velika pažnja – Profi nas snima!

Na ovoj turi imali smo čast da nam se tijekom balansiranja pridruži ekipa časopisa Profi! Veliko priznanje za jednu malu tvrtku iz Hrvatske. 🙌

Putem društvenih mreža uspjeli smo se probiti na veliko tržište – danas su naše usluge tražene u Njemačkoj, Austriji, Luksemburgu, Švicarskoj i šire.

To nije samo potvrda našeg rada, već i dokaz da se i bez veza, samo trudom i kvalitetom, može uspjeti.

Prilozi

• IMG-20250625-WA0030.jpg
    IMG-20250625-WA0030.jpg
    39.1 KB · Pregleda: 33
  • IMG-20250625-WA0029.jpg
    IMG-20250625-WA0029.jpg
    35.2 KB · Pregleda: 33

HrvojeS

Dobro znana faca
Tu od
7 Kol 2010
Poruka
253
📢 Ponosni trenutak za VibroTeh!

Naš put i priča obiteljskog biznisa objavljeni su u Lider časopisu.
Kako je preuzimanje obiteljskog posla postalo karta za inozemstvo – pročitajte u članku:

Hvala svima koji nas prate i podržavaju na ovom putu! 🚜🔧🌍

#VibroTeh #balansiranje #obiteljskiposao #lider

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,714
Svaka čast na trudu i čestitke. Zanima me kako se kreću cijene balansiranja za malčere od prilike? Odgovor može i na pp ako nije prikladno ovdje. Nadam se da kroz zimu bude moj projekt malog malčera sa hidropogonom kojeg sam započeo i u kojem mi je kolega @Matija_E30 pomogao gotov.

HrvojeS

Dobro znana faca
Tu od
7 Kol 2010
Poruka
253
Svaka čast na trudu i čestitke. Zanima me kako se kreću cijene balansiranja za malčere od prilike? Odgovor može i na pp ako nije prikladno ovdje. Nadam se da kroz zimu bude moj projekt malog malčera sa hidropogonom kojeg sam započeo i u kojem mi je kolega @Matija_E30 pomogao gotov.
Oko 200-250 eura pa na više :)

Ako govorimo o manjima, s time da treba biti netko za zavarivanje

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,714
Ovaj moj bude 80 cm radne širine, tako da je to mali malčer, a što se tiče varenja nije problem. Čujemo se kad završim s projektom.

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,477
Čestitam @HrvojeS na uspjehu, mada smo mi svi pomalo znali i očekivali od tebe takvo nešto.
Druga stvar, imam pitanje kaj mi se mota po glavi, kako balasiranje odrađuju u tvornicama malcera, tipa Ino, tehnos i sl. kada su postupku proiizvodnje?

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,762
Po meni oni balansiraju samo rotor na stacionarnoj balansirki.
Jer pitanje ko za njih odrađuje rotore, možda ne rade sami..

Najnoviji postovi

Na vrh