slike idu jednostavnije nego na drugim forumuima, kad otvoriš prozor za pisanje poruke ispod teksta je novi prozor (dodatne mogučnosti) i tu klikneš na (uredi privitke) zatim na (browse) tu izabereš sliku sa svog računara i u tom prozoru klikneš desno od browse na (uploadiraj) i ne zatvaraj taj prozorčić mišom na x nego ispod na (zatvori ovaj prozor) a i nemoraš ga zavratai, ako želiš dali su sve fotografije unjete klikneš na (pregled poruke) i na kraju klik (pošalji odgovor).To sto ne pravi idalne bale to je do klipa a sto ne veze to je vec druga prica a slike bih ubacio kad bi znao kako se ovde ubacivaju izguglaj rs vezac pa ces videti
Slabo ti pratis na casu
:rolfer::rolfer::finga:
Stegni tunel , ako smiješ :vragek:
Samo ti nju našpanaj nek se federi napnu!!
Tu je problem kod moje AP 41, nesmijem ju jako nategnui jer mi onda pucaju, ili se razvezuju čvorovi, neznam zašto je to tako, kaj bi moglo biti naispravno kod samoga vezača kaj se to događa.
Čim ju našpanam malo jače da sabija, odma krenu problemi, pa moram raspuštat da bi mogao normalno raditi, a i onda se desi da na 100 kom razveže kojih 3 bale.
ma to kak ti kažeš kaj se 3 bale razvežu na 100 kom to je malo..ne razveču se na ovoj nego nisu napete špage.. dok digneš balu špage su 5 cm od slame i po tome se vidi da je otpuštena a dok baciš zna skliznut špaga sa slame i sva bale se rastepe.. istu zemlju mi je baliral i drugi sa claasovom balirkom i bala je skoro duplo teža a i špage su napete tak kaj jedva prste gurneš ispod njih...radile su jedna pored druge tak da je za obje bili isti uvjeti.. a nikaj budem probal napeti tog tunela pa budemo vidli kaj bude..