Juce malo radio
Što je ovo sve zacrnjeno... zar za tobom ima Interpol tjeralicu da se toliko kriješ? :icon_axe:
Ne krijem se ja.Samo nisam ja na traktoru a osoba koja je vozila je zeljela da bude uklonjena sa slike.
@Savo94 Zar je toliko brdo da moraš lance na traktor stavljati, ili se bojiš da te ne potjera niz brdo.
welgerova 71 ima ta vratasca sa strane u tuneluTa vratica sa strane koliko je meni poznato ima jedino New Holand.Mislim na stiskanje bale sa strane.
welgerova 71 ima ta vratasca sa strane u tunelu
bit će bit će, ima kod frenda na mobu, stvarno sam jako zadovoljan, to mi je prva balirka koju sam kupio, može gutat čudo jedno, a to kaj veliš za slamu ajooooj. Koliki ima pick up 440 moja ima 180cm.??:drink:e to je stroj !! moja je 440 hd i ove godine sam napravil oko 6000 kom dvije su bile odvezane i radi oko 400 kom od 20-25kg na sat sijena a slama to je priča za sebe koda utrku vozim pogotovo kad je heder 3m ili manji
http://www.youtube.com/watch?v=1rGcKBfZvZk
stavi kakav video
Ma nemam pojma nisam ju nikad prije videl, jer u mom kraju nema nijedna DF upoće tak da niti slično. Sami welgeri oko mene, nije da podcjenjujem ali... Išel sam čak gledat za slike na netu kad sam ju kupoval da vidim jel uopće postoji i gle čuda stvarno da. A kaj se tiče tvog problema jesi probal sporije ići, meni se znalo dešavat kad sam išel prebrzo da onda povuče ruka previše mase pa zvijezda ko da preleti a zubi su dobri i na polugi i na kotačiću onom pa mi onda bala bude duža.Nisam nigde našel koji ti to svemirski brod imaš? i moja welger 42 oko 3500 bala za sada bez problema što se tiče vezanja ali me muči duljina bale..stalno imam problema s onim mehanizmom..prvo je bio plastični-gumeni kotačić a nazubljena ruka, onda metalni nazubljeni..pojeo zube na onoj ruci..sad imam novi dio pričvrščen za ruku..nazubljen i novi kotačić na kom su se pokidali zubi (isti korak) sad kupio drugi kotačić ali nije više isti korak..taj oštečuje zube na ruki..zategnul malo oprugu da čvršće prianja ali isti problem...videl sam druge jednostavne sisteme ček bez zuba i dobro rade a mene stalno zajebava.
bit će bit će, ima kod frenda na mobu, stvarno sam jako zadovoljan, to mi je prva balirka koju sam kupio, može gutat čudo jedno, a to kaj veliš za slamu ajooooj. Koliki ima pick up 440 moja ima 180cm.??:drink:
Pa svakome je problem sitno sijeno , ja onda povećam brzinu kretanja i bolje ga diže
Fali li ti žica na pikapu ?