od nočnog posla sam uništen,pa svejedno ču odgovoriti:
Drgo mi je da nema zamere.No ak ste radili dvojica sa Levakom 1,5 dana,svaka vam čast,jer ja moju repariram od početka decembra,i još mi treba mjesec dana da završim...huh.No znam,da i ti trebaš vrijemena za bojenje,ali dobro,malo zajebancije.Kad budeš gotov,nečeš požaliti muk ,koje si uložijo i narvno ne novaca.
Al što se tiče okretaja u radu preše:normalno da firme same predpisuju kakvi trebaju biti okretaji na kardanu za gonjenje stroja.Pa sam siguran,da se dobro toga držati.Predpostavljam,da su preše napravljene za 540 okretaja.I tako samo se treba prepričati,na kojim okretajima imaju vaši traktori ove okretaje,pa da se toga drži ili možda 20%od te predpisane granice okretaja da se drži manje i je to to.No ja prve godine nisam imao blage veze o tome stroju.Samo sam znao,gdje mu je prednji kraj heh.Pa trgao sigurnostne vijke i sukalo lamelo na mestu,jer nije mogao presječti mrve itd. No sad sa starim Zetorom serije xx45 radim na 1600-1700 okretajima,pa ide uvijek ok do sada.Al 540 neznam na pamet na kojim okretajima mašine to ima kardan 540.Virojatno na oko 1900 predpostavljem ili 2000.
No sad me otežuju drugi posli na zemlji pa trebam malo prešo pustiti na miru ,da me žene ne počinjejo terati vilama oko kuče.Ej Luka želiš mi javiti,koliko litara boje si potrošijo za prešo i dali si upotrebivao Auto lakove?-Možeš i na ZS ako je tajna.Lp