• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Balirke za kvadratne bale , opća rasprava

jacko

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2014
Poruka
113
Pozdrav!
Kolege ako netko ima JD balirku da može poslikati kako se kači brojač za bale? Moja nema brojač pa bi ga ugradio
Zahvala!

jacko

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2014
Poruka
113
Pozdrav kolege!
Evo ide sezona baliranja pa imam jedno pitanje, ako netko zna.. na jd balirki vrate mi se odrezani krajevi špage iza čvora nazad u zavezani čvor. Nekad jedan kraj, nekad oba. Zna li netko kako to uspije i čime bi se dalo riješiti? Generalno veže dobro i čvorovi su čvrsti, ovo me više nervira jer ne znam zašto to radi...

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,242
Jel to sličan sistem kao RS petljači?

Ako jeste ne ide ti dovoljno skidač špage u stranu nakon odrezivanja špage.

jacko

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2014
Poruka
113
Da, to je rs petljač. A kako da ga dobijem dalje, jel to poderana glava na kontra strani koja je u diskastom zupčaniku ili bi njega trebalo malo pomaknuti, tj. skinuti koju podlošku na osovini lijevo od njega!
Hvala na pomoći!

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,242
Može biti da je pohaban onaj brijeg
Možeš ga navariti ali moraš biti 100% precizan jer nema pristupa za brušenje
Možeš polugu malo načekićati da ide više u stranu a naravno prvo provjeri da nije pohaban točkić . Zna da zablokira i obrusi se sa jedne strane.

Najnoviji postovi

Na vrh