Ova u kutjevu je jako uredna balirka df, ja sam imao takvu samo manji broj. Bez obzira na to kaj stoji pored, john derre, ja bi ju isao pogledati. U prnicipu ne bi isao gledati balirke koje nisu pod krovom i spricane.
Ne mora nuzno znaciti da je losa.
Ja sa svoju 2 x rastepao do nule i opet me zajebavala, pa je sused prodavao claas markant 41 i s njom nije bilo problema, ali je bila sporija.
Sa df hd 300 u jednom danu sam nabalirao 1200 bala sto mi je rekord, i taj dan spremio pod krov....
I ne cini mi se velika cijena jer sam ja svoju prije 5 god prodao za 2300.
Kod deutz fahra gledaj stanje lanca, pogledaj da li su kruti ili novi... ak su novi i to bi zaobisao. Kod petljaca bi bledao utore gdje prolazi spaga i serafcigerom probaj traziti luft na svim pokretnim osnovinama, pogledaj tanjur iznad petljaca, sve na osjecaj, nemoj siliti, ak ima lufta odmah pokaze. u tunelu gledaj skrge, ak su pojedene ili ih nema, samo se okreni...pogledaj da li ima luft zamasnjak. Ispod pick upa pogledaj prijenos/pogon, u orginalu ima zglob / lamelu pa kad ides u rikverc pick up ne radi... ak toga nema, to je sranje, imati ces lomova.... obavezno kod probe gas mora biti na 540 o/min... i ak se cuju strani zvukovi, to je sranje, samo zapamti da se svaki pick up cuje i cvili...
Kako god, dok nemas prakse, a to ti je min 1000 bala, zajebavati ce te balirka zbog tvojih gresaka, izluditi ko malog majmuna. Meni je tak bilo na kocki i na rolo... jednostavno ne znas, i eto pizdarije. Kad je naucis cuti ici ce ko violina....