• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Balirke za kvadratne bale , opća rasprava

velja1998

Novi član
Tu od
8 Srp 2023
Poruka
3
Pozdrav.
imam presu lerdu 1300l italijanka medjutim ne mogu nikako da nadjem zice tj pikap svuda u srbiji trazio niko zivo nema
Ne znam gde ima da se kupi van srbije ? ili da li neko pravi zice za prese?

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,956
Meni se da je od welger41 ista takva.
Jesi pitao u firmi nena iz Inđije.
Meni su radili dijelove po uzorku,.

Posljednje uređivanje:

dakson13

Aktivni član
Tu od
26 Lip 2015
Poruka
169
Pozdrav, kupio sam nedavno balirku poljostroj u prilično dobrom stanju. Imala je lufta na zamajcu i skinuo sam zamajac. Zamijenio ležajeve unutra na konusnom zupčaniku i stavio novi semering na koji opet pušta ulje. Na zamajcu je odbijen komad sredine gdje se zamajac natiče na osovinu. To ide na navarivanje i obradu a mene zanima ako neko zna tačnu mjeru semeringa i da li treba između zamajca i osovine biti neka piksna ili nešto.

ivan318

Novi član
Tu od
3 Srp 2026
Poruka
1
Pozdrav svima, zanima me ima li tko iskustva sa balirkom deutz fahr hd300? Gledam da uzmem balirku za sebe i za prodaju da imam bale a balirao bi iz usluge. Našao sam jednu za 1000e, veli da treba samo igle staviti. Inače se baš ne bavim puno time sad pomalo počinjem pa nemam baš puno znanja kaj se tiče balirki, bavim se mehanikom tako da mislim da bi uz pomoć interneta i dobrog savjeta uspio popraviti ako bi što trebalo. Balirku nisam pogledao još uživo ali po slikama mi se čini skroz ok, sad uživo bi pogledao imali li gdje lufta i tako to. Ako tko ima kakvo iskustvo ili savjet što pogledati oko nje prije kupnje rado bih čuo. Inače malo sam mlađi i nisam toliko u poljoprivredi više sam u mehanici i drvima, ali sam voljan naučiti što se tiče i traktora i strojeva.

Najnoviji postovi

Na vrh