Pozdrav
Ove godine sam kupio rolo presu Hesston! Imao sam stalno problema sa oni motoricem sto gura špagu! Pa me zanima ako mi može netko uslikati kako to kod vas funcionira!
Hvala unaprijed
Ljudi imam manju farmu ovaca nemogu vise nosati ove bale odvalise mi ruke i noge a i sunce ubija ocu da se modernizujem i da uzmem rolo balirku polovnu naravno imam traktor case 85 ks sa utovarivacem. Balirao bi djetolinu sjeno cirka 200 bala godisnje.Nemam ovdje blizu gdje ni vidjeti kako to radi kako ta masa unutra izgleda kako se vadi cupa iz tih bala dal je to komplicirano jer bi mi to bio jedini rucni rad da predjem na rolo bale. Po svemu vidjenom najvise bi mi odgovarala neka manja sa mrezom za vezanje i na kaiseve do 120 cm velicina bale do 5000 kupilicarayer: da valja dugo jer odje dolje nema servisa ni majstora za te stvari. Hvala na savjetima!!!
Moja je 5540 i starija je od ove! nisam dobio! spojeno je tako sto ima motor koji preko jedno dugačkog šarafa gura dvije cijevi kroz koje prolazi špaga! a motor je spojen samo na prekidač, koji kad se okrene na jednu stranu vrti motor u desno, a na drugu vrti u lijepo, i to je to! :** e sad, meni stvara problem, sto je taj motor malo spor, pa mi previse špage troši, a i nekad ne želi vratiti te cijevi nazad!
Bez ovog mozga ča ga ja imam,,,nečeš ni ubrzat niusporit motor,,,,jer su na njemu ponteciometri......da biš štelovo gustoči špage,,i ostalo,...
Uploaded with ImageShack.us
Tako nešto bi trebala imat,,,,e sad neznam dali je baš takav,,ili slični,,,a to bi trebalo provijerit.......
kolega bila je jedna iza benkovca tj. mislim Žažvić prema Bribirkim mostinama neznam odakle si dali si onuda prolazio
a jel se tako sta može naci negdje?
Pa ti si tu negdje sused? Nisam ni gleda ja mislio ti vidio nedje u prolazu ljetos dok si bio na moru. Pa mos li mi reci za sta si ih kupovao i kako ih koristis kako rukujes sa njima kakva su ti iskustva dal je kvaliteta sjena ili djetoline dobra dal usitni ili otruni list... Pozdrav!