jesu li jos u opticaju uputstva za rolo presu krone vario pack 1500 multicutAko hoćeš daj mi mail adresu na PP, da ti pokušam poslati (pošto je veza katastrofalna a dokument je "težak" 5,6 MB) kompletno uputstvo u PDF-u za rolo balirku kr 125 - 155.
Vjerujem da će ti biti od koristi.
Jesi li dobio upute?
Nadam se da su bile od pomoći i da si našao kako riješiti problem sa podešavanjem mehanizma za omatanje?
Ako nekome zatreba takođe imam upute za rad, (u PDF-u na Hrvatskom jeziku) za sledeće rolo balirke:
1. Krone Vario pack 1500, Vario pack 1500 MultiCut / Vario pack 1800, Vario pack 1800 MultiCut;
2. Krone Round pack 1250, Round pack 1250 MultiCut / Round pak 1550, Round pack 1550 MultiCut.
Evo sad sam tražio i me mogu pronaći, moram još pogledati na nekim USB stikovima.pack
Naravno da moraš planirati prije kraja da pustiš mrežu da je sijeno povuče do bale. U 10god rada sa Sipmom 2x mi se namotalo oko gumenog valjka. Ovisi ti kakvu mrežu koristiš meni se Bomark dobro pokazala. Ne valja ako je lagana onda mi ju gužva prije nego što padne do pick up-a.pozdrav svima.. prije par dana smo kupili novu sipma balirku 1221 farma plus
imam problem jer nam cesto mrezicu zamota oko gumenog valjka... normalno namota 2-3 pa 4 zamota oko gumenog valjka..
i da li je potrebno da trava , tj suho sijeno povlaci mrezicu ka unutrasnjosti da bi omotalo oko bale...
ako je tako onda kada pokupim svo sijeno kako na kraju da umotam poslednju balu mrezicom ako vise nemam sirovine da povuce mrezicu ka unutarsnjosti oko bale. hvala
Pozdrav jel imate mozda upute na hrvatskom za Deutz Fahr 3.56 ili 3.81?jesu li jos u opticaju uputstva za rolo presu krone vario pack 1500 multicut
Govore ti da približiš poklopac gumenom valjku kako vjetar nebi okrenuo mrežicu i uhvatio gumeni valjak.u redu, hvala.. pokusacemo pa vam javim... 2022 je godiste, imam da ona automatski radi sve ne znam koliko je to dobro, hoce li sabijati bale da valja... mada primijetio sam da ima u meniju da se izabere koliko slojeva da umota ili
i ovo su mi napisali ovi proizvodjaci.. moze li i do ovoga biti ?
"
By the way, what year is this machine from?
There are two rollers metal and rubber. There should be a metal cover adjacent to the metal one. If there is a gap over 1mm between the bale and the metal roller, the wind blows up the net and pulls it in and wraps it on the rubber roller. It is necessary to eliminate this gap. Remove the M8 screws and push the sheet metal cover as close as possible. Make sure that the sheet metal does not rub against the roller and see how it works."
ne kapiram ga koji je to metalni poklopac i koji je to metalni razmak izmedju bale i metalnog valjka
mozda mi ti mozes razjasniti i ovo
mada mrezica mi je dosta laka i tanka
Može li se ručno kalibrirati na nulu kad komora bude puna a prije početka sabijanja, ako je u pitanju fiksna komora?Znači ima senzor lijevo desno i kalibrirani su na nulu kad su vrata zatvorena..