• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

BCS kosilica

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Palenje če doč na kraju kad bu skompletirana a i fali mi par delova karburatora koje još nisam nabavio.Nabavit moram i drugi rezervar jer na ovog je nešto palo ili se srušilo pa je odspoda dobro savijen.Možda ču probat i ovog nekak naduvat sa kirherom dok ga ne poravna ili otvori.:icon_weed:Danas sam složio kolica jer se več farba toliko osušila da se može slagat.

windows print screen
image hosting without registration

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
meni je žao čovjeka , makar je slovenac xd..mlad si , mogo bi si neku ljubavnicu nabaviti , ili visiti po forumima ko ja naprimjer .

ova guma/kotač ispod guzice , kakva je ?

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Taman će biti spremna dok trava naraste. Ako bude upalila, nadam se da bo. Ali ako kojim primerom ne bo, lijepo će izgledati. Bilo je tu punnnnno posla i još nije gotova. Pohvala, nema što !:(clap):

komar

Član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
132
Rezervoar ako nepušta nemoj dirati., samo ga ispod podloži. Novi ti košta puno evriča (180 njih). Verovatno je stradao kod nekog prevrtanja kada se kosilo na prevelikom nagibu.

sosta

Član
Tu od
2 Lip 2014
Poruka
205
Gdje nabavljas dijelove za karburator?

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Delovi če se nač na buvljaku ili od kakve rashodovane za što manje euriča jer celu sam dobio za o eura.Gledo sam i ja koliko su novi delovi skupo u triPM-rezervar 130-pipica 30-fergazer 140e.Kupio sam jedino famoznu svečicu jer je falila ali je i svečica skupa 7eura,ne paše druga jer je deblja kod navoja,jedino da bi napravio reducir za običnu.Verovatno ču složit i kosu pa ak naiđe pravi fan prodam.:icon_biggrin:

komar

Član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
132
za 130 € ima rezervoar samo za benzin, jer on koji ima onaj mali rezervoar kao onaj tvoj oriđinal je 180 €.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Komar u pravu si,danas još jednom pogledo cenu u zadruzi i tačno 180 eura.Evo i slika muke za flex da skine hrđu.Najlepše je pogledat več ofarban komad ali pripremit ga do toga :(doh):
240320161655.jpg
[/url] [/IMG]

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
Kad već guliš toliko, pokušaj kiselinom za akumulator, ionako četka ne stiže u sve dijelove

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Polako se i kosa kompletira,par delova če trebat novih a ostalo če se naoštrit da če to i kosit kak treba.Kosu ču skompletirat i naštelat luftove na stolu pa posle kpl montirat na bcs.
300320161660.jpg
[/url] [/IMG]

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Danas sam se dogovorio za karburator KPL,neče da proda samo delove.Dobit ču ga drugu nedelju a do tad još do kraja sredit kosu.:icon_wink:
030420161667.jpg
[/url] [/IMG]

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Svaka ti čast. Veliki si zaljubljenik obnavljanja starih strojeva, a uz to i jako dobar i pedantan majstor. :icon_fU: :icon_super: :drink:

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
Ta kosilica će da bude samo za paradu :icon_pidu:
Šta ja sa starim karburatorom?

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Fali mi poklopac plovka,plovak i iglica(ventil plovka).Prijašnji vlasnik je trebo delove za drugu bečejku koju ima a izgleda da je stare delove bacio nema ih.Novi delovi karburatora se ne mogu dobit,jedino KPL novi karburator.Na buvljaku sam našo tipa koji ima razhodovanu bečejku pa ču se malo cenjkat za karb. kad ga donese.

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
Bilijarski štapovi.....:(rofl): poenta je da štapovi budu što glađi, da se trava ne hvata za izbočine i neravnine, grubu površinu.....tvoji su baš idealni.
Čuo sam jednu zanimljivu priču za ovakve kosilice, priča je iz prve ruke od kamiondžije koji je istovario jelove okorke u Italiji i pošto se vraćao prazan da poveze sebi kosilicu. Kaže da je na otpadu ogromna hrpa kosilica, i nema pregledanja, nego kažeš količinu i radnik grajferom spusti na prikolicu i vozi.......

komar

Član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
132
Kupio petrolej u Slovenskim Konjicama te mu dodao 10 % benzina. Sa gorivom sam spreman, samo još da trava naraste ....
Prije toga BCS treba probuditi iz zimskog sna i sljedi zamjena ulja te podmazivanje te dobiva novu kosu.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Svaka čast na prvoklasnom poslu, bičieše kako ju mi popularno zovemo lijepo ide i na benzin jedino što bi valjalo staviti malo finiji karbos od nekog motora da lijepše i finije rasprši gorivo pa bi i lijepše radila.

Poslano sa mog VOYAGER2_DG310 koristeći Tapatalk

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
Naša godinama radi na bezolovni.......isprobat ću dolit malo dizela kao što je neko spomenuo.....
Jedini problem koji se javlja je svjećica, ne znam dali probije zbog čistog benzina ili su nekvalitetne

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Možda se svijećica pregrije, možeš istokariti neku redukciju koja bi se zavidala najprije u glavu pa bi na nju mogao neku drukčiju svijećicu.
Dobra je i mješavina dizela sa benzinom samo što malo više dimi i teže pali na to.

Poslano sa mog VOYAGER2_DG310 koristeći Tapatalk

Najnoviji postovi

Na vrh