Crvenim golfom II BM tablice. Vidio sam dva tri rusa tamo jedan je vukao prikolice prema Miholjcu a drugi je imao rotacionu kosilicu KM 22. Poznavao sam ja onog covjeka sto je znao biti cesto na Tv-u u Plodovma zemlje, mislim da on ima puno svinja
zjockoo kaže:Neki od rednecka ovdje mi se smiju što perem traktor...
abrkili kaže:zjockoo kaže:Neki od rednecka ovdje mi se smiju što perem traktor...
ma kreteni,nemaju pojma...pa pranje traktora kao i svakog drugog stroja je dio održavanja.ja ne samo da perem traktor več operem sve veče priključke,i našpricam ih naftom kad završi sezona,kako ne bi hrđali...
to samo pokazuje koliko su zaostali i kako ne razmišljaju nimalo...
Ratarko kaže:abrkili kaže:zjockoo kaže:Neki od rednecka ovdje mi se smiju što perem traktor...
ma kreteni,nemaju pojma...pa pranje traktora kao i svakog drugog stroja je dio održavanja.ja ne samo da perem traktor več operem sve veče priključke,i našpricam ih naftom kad završi sezona,kako ne bi hrđali...
to samo pokazuje koliko su zaostali i kako ne razmišljaju nimalo...
U tri godine koliko imam Hurlia siguran sam da sam ga oprao jedno sto puta sa miniwash-em . Svaki ali SVAKI puta na kraju dana nakon prskanja ga temeljito operem od otrova , samo da vidite kako sa naizgled čistog traktora curi i pjeni otrov od prskalice ...
kod kupnje Valtre to je jedan od uvjeta za trajanje garancije..zjockoo kaže:Neki od rednecka ovdje mi se smiju što perem traktor, al baš me briga, lijepše je radit njime tako i duže če trajat. Kod nas baš ne drže do toga, samo tjeraju.
naša prednost je ta što mi još uvijek nemamo veliki broj prodanih traktora pa se u pravilu servis obavlja promptno nakon što se čovjek javi da je potreban servis..mario kaže:PICEK PMT, jel dobar vaš servis?