markach kaže:
....tu kraj toga treba sparkirat sipa 70 ili 80 pa onda treba reći koji je bolji ,ljepši,brz u radu .....
Imal sam T80. Pored mene je bral čovjek sa Z222. Moje neočišćeno, a njegovo čisto.
Jedino je on sporiji u redu, jer 560 nema dovoljno brzina za optimalno branje i sporiji kardan.
Sa T80 nemreš brati na nagibu, pogotovo kad je malo "balavo", jer bježi u stranu, tak da bere jedan red...
Kaj je bolje? T80 ima bolji i veći bunker, bolju frezu (po učinku), dulje rakete, bolje rješenje dizanja hedera, brži je i vjerojatno nešto lakši. I stabilniji, jer je bunker vrlo nisko.
Z222 ima VEĆE KOTAČE (jako velika prednost), bolje čisti i jeftiniji je. Teško ga je naći u dobrom stanju. Znatno je okretniji od T80.
Poslije Tornada 35 i 80, da opet kupujem berač, bil bi to vjerojatno neki Zmaj. Da sam imal kojega do sad, možda bi drugačije razmišljal, no zasad je tak.
Eto ti par slika našeg bivšeg, koji je sad u Mike-ovom kraju (Podravske Sesvete). Mike možda zna i kod koga je (čovjek na drugoj slici iza stroja). Kaj je, je; od Zmaja je ljepši.