Razlika je nebo i zemlja.kikic MF kaže:dobor izgleda al nevidi prevelike razlike između t70 i t80?
sigurno postoji razlika a koja to je dal netko zna? osim što je 80 noviji
U Bobinom se kraju to isto kaže za IMT.... :lol:Smiljan kaže:
ZJ kaže:Markach, kaj možeš to čudo vleći s tak malim traktorom? Po suhom ok, ali po mokrom... :scratch
Kolike su dimenzije guma na njemu?
kikic MF kaže:dobor izgleda al nevidi prevelike razlike između t70 i t80?
markach kaže:ZJ kaže:Markach, kaj možeš to čudo vleći s tak malim traktorom? Po suhom ok, ali po mokrom... :scratch
Kolike su dimenzije guma na njemu?
-a joj, ZJ pa za tebe nisam mislil da me budeš pital takvo pitanje(može vleći "mali" traktor)
-"šišam" s njime zadnje dviije jeseni može se reć suhe jeseni to jest jos nisam zapel s njm nigdje
-jos kojiput ponavljam riječ je o DEUTZU 7006 68ks,težine<>2890kg, 71.g.
-ima gume 16.9-30 a kad sam ga kupil imal je 18.4-34 ,a zbog redova dobro bi mu došle i jos uže recimo13.6,14.9
-berač kad je pun mislim da ima 3t
-s ovim beračem bral je i td 6006 preko 50rali/sezoni,ali nije išlo po mokrom i naravno platile su brzine,spojnička,diferencijal i opet se sve to složilo i piči dalje (jos je u voznom i ispravnom stanju)
kikic MF kaže:dobor izgleda al nevidi prevelike razlike između t70 i t80?
nisam imal prilike radit s t80 ali vele da su ovi brže idu ,bolje čiste...
ZJ kaže:Nisi me dobro shvatil. Blatobrani su malo previsoko pa sam zato spomenul "mali" traktor, a zato jer je bez prednjeg pogona. Znam kak je brati s traktorom bez prednjeg pogona po brdu (pri tebi nije) ali i po mokrom. Neki put nejde čak ni s dupljakom.
Taj berač ima PRAZAN oko 3...3.2T, znači, oko 5T s punim bunkerom.
T80 ima manje valjaka, i stoje poprek, pa ne čisti dobro kad ideš uz brijeg a niti na dol, jer se kukuruza nakuplja s jedne ili druge strane (nema kanale) tak da bi rekel da ovaj tvoj bolje čisti. E sad, jel brži ili nije, neznam.
Imal sam T80 nekih 3 sezone. Bil je dobar stroj, no ne za naš kraj. Ti dvoredni su za velike komade, naročito u ravnici.
markach kaže:...
imal sam jednu sezonu Tornado 40 i bral sam s TD55A =super kombinacija i sve odlično samo da bolje čisti
imao sam i eco 3500,tornado 35,tornado 40,a sada imam tornado 40 eol,i stvarno neznam po čemu si zaključio da t-40 čisti lošije od t-35.marko93 kaže:TORNADO 40 lošije čisti od TORNADA 35..
Radio sam sa oba..
Samo prednost dajem 40 jer se bolje vrte valjci za čiščenje i s njim je moguče postič veče brrzine u branju...
bobo samo da kažem da meni moj ventilator u popodnevnim satima ništa ne pomaže jer se ona rupa gdje treba da izlazi lisće odmah začepi pa nekad mislim da sa njim nismo ni trebali kupiti berač jer je bio skuplji čini mi se oko 400e od tornada kao što je tvoj.Bobo kaže:markach kaže:...
imal sam jednu sezonu Tornado 40 i bral sam s TD55A =super kombinacija i sve odlično samo da bolje čisti
Imam TORNADO 40 bez vjetra, i 90% klipova je ocisceno, samo nedostatak vjetra znaci da u popodnevnim satima ima u bunkeru dosta kukuruzovine i lisca, ali je jako malo klipova potrebno cistiti. kad je kukuruzovina vlazna, radi bez greske.
Ne znam sto shvacas pod "lose ciscenje".
Bobo kaže:Ne znam sto shvacas pod "lose ciscenje".