meni nije da ga sad moram kupit a nije da imam i novaca, mislim trebam dobit novce a to može bit za koji dan ili mjesec dok se sve riješi.
berač imam na raspolaganju al isključivo sebi mogu brat,a uvjek se da pobrat nekom i neke novce dobit.
tuđi stroj jbg svi znamo kak je to posuđivat od nekog paziš na njega al ak se kaj polomi več je sranje.
pa tak da oču kupit svoje i zabole me,i zato neču gledat na 3-4000kn razlike al da dobim bolji i kvalitetnji stroj,
štelanje po meni je dosta bitno kak god ne poznam berače,
danas ljudi sve i svakak siju pa time i svakakvog klipa ima,i vjerujem da nije isto brat ficleke i pravi klip a da na kraju bude čisto,
ak ni čisto kak si to pobral a peneze si zel.a ja ne želim da mi ko prigovara naravno da toga bude,
ak su ljudi zadovoljni opet če me zvat.
lani tu sused jedan bral uslužno pa neke parcele ni ni htel brat kak je bilo zarašteno,kad je na kraju pobral to je bilo užas kaj je bilo u prikolici ja to nebi vozil doma od srama,a čovjeg gleda i nezna kaj bi mu sad rekel oderal ga je al onak.
znači ipak je bolji T-40
ovo nis ni znal da se rudo da pomicat pa to je odlična stvar.
kak se podiže taj kljun jel treba poseban izvod hidraulike ili sve radi prek jednog?.
a branje
o.k ide to sa ferkanom al brate mili kad zakopčiš zekana pa to leti,traktor ne osjeti da radi,kipanje to je razlika nebo izemlja,a na mokrom,jedan komad kaj sam bral več u 12mjesecu,kad je bunker bil pun gume su skoro cijele propadale a on ide.
gle novog za sad neču ni gledat za koju godinu ko zna.
možda i kombanj počnem tražit
meni stari rekel da sam lud kad smo neki dan razgovarali da ču uložit novce koje dobim,reko a kak ti je sa živjet sa penzijom koju dobiš?onda tišina.
naravno da mi se neče sve vratit kroz 1g.al kroz neko vrjeme oče.
imam za sebe +nekaj uslužno.
iskreno nisam se mislil toliko bavit poljoprivredom a još ču sve pojačat.
al radit to ili ič nekam delat za 3-4000kn? a to možeš doma zaradit i niko di ne diše za vratom.
nije bajno ni u poljoprivredi al,živi u stanu sa djecom a recimo dobiš otkaz di si onda i da ne duljim sa O.T dalje.
meni svi savjeti dobro došli atek pitanja koja ču imat kad ga konačno kupim