jbg nemam baš nekaj vremena,
Bobo meni svako iskusto znanje dobrodošlo,i zahvalan sam svima koji žele podjelit znanje,jbg meni nije imal tko pokazat tak da učim sve,pa mi vaša iskustva su xxy puta bila od pomoči.
eto počel sam razmišljat o beraču čisto iz razloga kaj sam počel sve više sijat a da samo sebi berem isplatil mi se bude kroz 3-4g.
i baš ovaj tjedan sam malo išel gledat berače par njih i kak god da nisam stručnjak T-40 mi izgleda nekak močnji čvršči od 35-etice,okretnost,moje parcele su od pol do 1,5rali brda nema,a sad ak kom berem i parcela kratka da treba puno se vrtit lako se cjena poveča pa ak oče dobro ak neče nemora,meni je prioritet da ja imam čim brat.
lani mi ispalo kak ti bu mi sused pobral,krenul pobral pola nekaj puklo i više ga dočekat da ide dalje brat nikak,pa zetor mu neče,kojim je to išlo fino 4711 star al delal dobro,
popizdel odem tu do jednog suseda reko jel mi očeš pobrat platim ti kolko veliš i svi sretni,čovjek ne dela inače ništa zemlje,veli tam ti je beri al sam sebi možeš brat ja sav sretan.kak sam več rekel krenul sa svojim fercem išlo je to al ni to to,kak sve radim sam nisam pobral sve u jednom danu,drugi dan mi dal i zekana4340 pa to je bilo milina za delat.
tak kad konačno više dobim novce zekan obavezno sad koji gledam 6911,7211,7245 taj mi nekak najviše zapel.
i T40 berač i mislim da bi to trebalo ič bez problema.