https://www.youtube.com/watch?v=-odC7wlPG_U
Berac 212 ubrzan sa dvorednim lancem i lancanicima na reduktoru, traktor imt 560, nakon generalke
Hm, po meni je to puno.Kod mene cijena po bunkeru tornado 40 uzima 200 kn. Puno ili malo? Imali smo 7 bunkera po dva kubika... koliko bi to bilo čistog zrna na bc 352?
To je zeznuto uato ja sebi nisam berača kupovao.
Nema brzine imam jednog koji mi bere za novce .
I idem ja izmjerit bere s case ko ferga u 1 direkt.
Napravi posao 400 kn sat.
I racunao sam 20 godina nebi berač otplatio.
Onda platim a znao mi je jedan brat s jednorednim sipe eco 35 ajme cjel dan tuče a nikad kraja
Kakve veze ima traktor sa berbom? 539 ide bez brige 1 brza, ali to berač ne može progutati, ako ti je brao tom brzinom znači da su kukuruzi loši.
Ove godine 3. spora i berač stalno pun.
I znači on tebi 1kj naplati 1000kn najmanje.
Pa to je pljačka...ja bunker BC572 prodal po 500 kn. Od tvoje kuruze kad se osuši u čardaku,izađe 350 kg zrna od tog sadašnjeg kubika, a od 572 izađe 400 kg suhog zrna,Kod mene cijena po bunkeru tornado 40 uzima 200 kn. Puno ili malo? Imali smo 7 bunkera po dva kubika... koliko bi to bilo čistog zrna na bc 352?
Po radnom satu je najpoštenije, ali malo tko tak radi.
Nije isto ak dojdeš na neko dugačko polje ili s rijetkom kukuruzom ili pak dobiješ kratko a široko polje s puno okretanja.
Čak je i ovo po bunkeru poštenije od naplate po površini, jer svatko o površini laže.