jel to samo ja primjećujem da je video ubrzan??
molim vas poštedite me takvih jeftinih komentara
rayer:
jer ako bolje pogledate snimak i pogledate detalje tipa :dim iz auspuha,zvuk, pokreti ruke na volanu i još mnogo toga skontat ćete da je ovo realna brzina snimka
a ono trzanje na snimku je uzrok zumiranje , pošto se radi o skoro najjeftinijem fotoaparatu dok snimaš svaki put kada klikneš zum ili odzum pojavi se trzaj u snimku
tako da ......... :finga:
ja se krećem konstantno ove godine od 5-7kmh , na ovome snimku radi se o boljem kukuruzu
berač je ubrzan i sve je remontovano , faktički se radi o novom beraču jer su svi vitalni dijelovi zamijenjeni novima
i izazivao sam svaki jednoredni berač iz okruženja da se potrkamo , niko se nije usudio da prihvati okršaj jer sam za opkladu naveo cifru od 500e
a svi oni koji nevjeruju da on može ići i 10kmh neka dodju da se lično uvjere , ako berač ne bude mogao da proguta njima naredne sezone berem DŽABA
artyman:
e da , nisam naveo skoro najvažnije , nemože se kretati ovako brzo tamo gdje stabiljka pusa na pola , znači ovako možeš ići samo u kukuruzu gdje je stabiljka čvrsta i ne puca , nije bitno ni kolika je visina stabiljne niti koliki je klip na njoj