ima tu puno toga za pregledati, nemoj čekati zadnji trenutak.......
na beračima je najgora ona velika remenica tarupai reduktor uvlačnih lanaca, to pregledaj i gume na komušačima........
ja nemam tarup na svom, i traktor ga neosjeti, samo je moj zmaj......a tarup neplaniram ni stavljati, nego sve zaorem što ostane iza njega, a manje kidam elemente na beraču, koji pokreću sami tarup......
na dvorednom sam imao tarup, vrtio je kontra, prema nazad, zmaj K2, kakav šanana ima.......i kada uključujem berač sa rusom, osjetio je, odmah pumpa nabija gorivo, al je čistio do zemlje, najbolji berač ikad napravljen i nema mu zamjene, i to sada vidim kada imam ovaj jednoredni......koji nije loš za moje potrebe, al K2 daleko daleko bolje uvlači unutra i čisti klipove, neusporedivo.......i moglo se brže tjerati jer mu je bila veća propusnost, doslovno ga nisam mogao zagušiti.......a jutro sam brao oko sat i 20min.......da sam barem taj K2 prepravio na jedan red i da ga ferguson može vući......imao bi odličan berač iza kojeg bi se svi novi mogli sakriti, sa 8 komušačkih valjaka, a mogao bi ga tjerati u 1 brzoj.........