• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Berači kukuruza

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
To je posao.. Ja sam sad skuzio kako da bolje nastelam Tornada i može jako dobro perusati i po suncu.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
A nije nikakva kvanta fizika kolega, opće poznata je to stvar. Rakete su mi bile previše rasirene, sad smo ih skroz skupili možda i prerano skidaju klip, ali ekstra je onda kukuruz čist.. Inače kod mene 35-tice i eko loše dosta perusaju vidim kod vas na forumu ti beraci fino perusaju :).

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Ja sam ko i Gogo, da dobijem na lotu, onda bi tek radio s uzitkom, s novijim strojevima, ako volim sad poljoprivredu dok radim s starim drljama kako bi ju tek onda volio..
A i ja ne bi mogao zivjeti da bas nista ne radim, ne bi znao kud od dosade..

Marex

Član
Tu od
11 Sij 2015
Poruka
70
Ja sam ko i Gogo, da dobijem na lotu, onda bi tek radio s uzitkom, s novijim strojevima, ako volim sad poljoprivredu dok radim s starim drljama kako bi ju tek onda volio..
A i ja ne bi mogao zivjeti da bas nista ne radim, ne bi znao kud od dosade..

Uhh dobro je, znači nisam jedini koji tako razmišlja, malo ću otići u off ali kad smo se već dotakli toga, inače idem u gimnaziju ali neke afinitete prema fakultetu i nemam, iz jednog prostog razloga, moj tata niti je doktor niti direktor pa stoga ili moram na biro ili moram dati 10-20t € za radno mjesto koje bi bilo adekvatno za moje zvanje odnosno sposobnosti , ja smatram da se uz dobro znanje,puno volje, puno zalaganja moze dobro živjeti i od poljoprivrede naročito ako to voliš raditi,meni lično nije bitno koji je posao u pitanju ali sve vezano za poljoprivredu volim raditi

gromil

Aktivni član
Tu od
19 Ožu 2013
Poruka
261
Isto tako sam razmisljao i ja prije 15 godina...a sad...hm.
I dalje se moze pristojno zivjeti od poljoprivrede samo je to konstantan mukotrpan rad uz svestranu podrsku nauke iz svih oblasti vezanih za granu poljoprivrede kojom se bavis.
Puno uspjeha ti zelim u tvojim planovima za buducnost.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
U poljoprivredi si sluga samome sebi i dragome Bogu (vremenu) i moliš se da te sve donekle dobro pogodi da imaš barem neku korist dok si sve na papir deneš.

Poslano sa mog ALCATEL ONE TOUCH 5020X koristeći Tapatalk

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
E vidiš, ti uvijek izgleda računaš da budeš naj.. a ja se uvijek nadam da će biti idući put još bolje jer svake godine pokušavam ispraviti prošle pogreške.
Još da imam plodne zemlje, kad uložiš, naprimjer, 5 a dobiješ 10, gdje bi mi bio kraj (ja uložim 5 a dobijem 4).

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Gubiš 1, ali zato nadoknađuješ količinom :D:

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Kolega bitno je da si ti zadovoljan :). Kod nas su manji prinosi jer je nešto lošija zemlja, ali sta se može..

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
ZJ u tome i je problem.Taj 1 i je količina.
Zetorproxima90 moram biti jer me je sram krasti, a neznam lagati da idem u politiku.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Dado, svodilo se na onaj vic:
Pitali Muju kak mu ide posao.
A on će: za sad gubimo marku po komadu, ali to zato nadoknađujemo količinom...

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,894
Sezona gotova može na bubanj i spreman za zimski san.

Prilozi

• WP_001285.jpg
    WP_001285.jpg
    74.9 KB · Pregleda: 179
  • WP_001287.jpg
    WP_001287.jpg
    81.9 KB · Pregleda: 167
  • WP_001289.jpg
    WP_001289.jpg
    56.1 KB · Pregleda: 164
  • WP_001292.jpg
    WP_001292.jpg
    56.1 KB · Pregleda: 159

AcaAleksic

Član
Tu od
2 Lip 2014
Poruka
233
Kako te služio? Kojim traktorom ga pogoniš? Kako bi se ponašao sa 549 (47ks)? Jel problematičan što se tiče okretanja i po putevima?
Sorry na malo više pitanja, planiram ga za sledeću sezonu ili onu tamo (zavisi od finansija), možda i DKO5501, ali polako....

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,894
@aca, barem 60ks za njega a najbolje cca 70ks i da je 4x4, ako imas1redni znaj da je ovo puno veće radi neke usporedbe a lako se snađeš s njim svugdje. Mi smo 100% ravnica kod nas tak da , ali mogu si mislit kak bi bilo na nagibima.

@zetorproxima, vuče ga deutz7006 a skidam s njim 30-50 kj a može i do 100kj

Najnoviji postovi

Na vrh