Zar smije biti razlike između gradova? Ovo je kupljeno u Pšenu a salata je kupljena u Biogalu, nije valjda sad da svaka trgovina ne zna čuvati sjeme. Još čekam da vidim klijavost na golom tlu. Napravljena gredica 200 m.
Zar smije biti razlike između gradova? Ovo je kupljeno u Pšenu a salata je kupljena u Biogalu, nije valjda sad da svaka trgovina ne zna čuvati sjeme. Još čekam da vidim klijavost na golom tlu. Napravljena gredica 200 m.
Kontam lijepo ti preispitaj sve kod sebe i tu traži grešku.
Jedinu logičnost vidim u teoriji zavjere..
Kontam lijepo ti preispitaj sve kod sebe i tu traži grešku.
Evo Siki kako sam i rekao slike...
Znači renomirani proizvođač susptrata i sjemena, isti uvjeti temperature i vlage. Kristalka druga tura putericu još molim da krene. Špinat je prije kristalke, to je samo probno da vidim.
I što sada?
Kontam kao što sam rekao traži kod sebe uzroke slabog nicanja. Ja sam na jednom djelu imao slabo nicanje zbog sunca. Supstrat i sjeme nisu baš za sve krivi.
Kontam kao što sam rekao traži kod sebe uzroke slabog nicanja. Ja sam na jednom djelu imao slabo nicanje zbog sunca. Supstrat i sjeme nisu baš za sve krivi.
Na forumima se razmjenjuje iskustvo, debatira se o problemima, pronalaze se rješenja.
Evo ti moje iskustvo, oni konteneri koji su bili obasjani direktno sa suncem puno slabije su nikli nego oni koji su bili u nekoj sjeni barem kod mene je to bio problem.
Evo ti moje iskustvo, oni konteneri koji su bili obasjani direktno sa suncem puno slabije su nikli nego oni koji su bili u nekoj sjeni barem kod mene je to bio problem. Svako sjeme klija u nekoj tami zato se stavljaju novine po kontenerima da bude tama a ujedno da se nebi isušivala zemlja odnosno supstrat. Plastenik mi je okrenut istok zapad i uvjek na južnoj strani imam slabije nicanje a kasnije i slabije flance. Zato kod mene uvjek ide mreža za zasjenjivanje.
Ovo ti je moje iskustvo a kod drugih može biti posve drugačije.
Još nešto moram napisati jer se osjećam dužan. Kod špinata je nadzemni dio tek izbijao dok je korjen već izažao dole iz kontenjera. Ne znam jel je to karakteristika ili ga je susptrat malo prodrmao. Poz