denisv
Član
- Tu od
- 18 Svi 2012
- Poruka
- 635
Možda je miš pojeo sjeme
Ma ja mislim da se prekontava 'oćel izać' ili neće :mrgreen: kad vidi kako je vani ni meni se ne izlazi :mrgreen:
Možda je miš pojeo sjeme
Duboko nije, nema šanse Gornji sloj je samo nanesen i zaliven. Možda je miš pojeo sjeme
Kontam evo ti prijedloga kako ćeš ustanovit gdje je greška. Pošalji nekoliko sjemenki meni a možeš i denisu mi ćemo da posijemo pa da vidimo šta će se dobit tako ćeš utvrdit dali je greška do sjemena, supstrata ili je greška negdje drugdje.
@denisv mislim da se slažeš sa ovim samo probaj reć nešto drugo.
Po deset sjemenki.
Šaljite adrese, zapravo Denis kad dođeš u Osijek po sjeme ja ti ga dam osobno, jer ne znam kako ide sa slanjem sjemena u inozemstvo hm hm, važi? A možemo otići i do njive da vidiš. Poz
Kontam kao što sam rekao traži kod sebe uzroke slabog nicanja. Ja sam na jednom djelu imao slabo nicanje zbog sunca. Supstrat i sjeme nisu baš za sve krivi.
pri sljedećoj narudžbi sam dospođi iz Kadma spomenuo problem poslije me nazvao agronom malo smo popričali na kraju me pita da li može da pošalju 2000 kom sjemana gratis.!
I jel ti poslao to sjeme gratis.
A ovo koje je slabo niklo jel bilo pilirano ili golo? Poz
Zaboravio napisati je 2000 kom piliranog WESTONA .
Pozdeav!
I kakav je Weston? Vidim da je puterica za plastenike jesen-proljeće. Kako podnosi minuse? (pošto vidim da smo maltene u komšiluku) koje su težine glavice? U kojem periodu si je radio? Koliko košta sjeme i jesi li po nju išao ili su ti poslali u Gradišku?
Hvala!
Weston su mi poslali kao zamjenu za Juditu tako da ga sadim prvi put a Juitu sam sadio prošle godine kasnija sadnja 15.12. se pokazala bolje . Tako sam planirao i Weston imam nešto posađenog prije provjerit ću datum pa ti pošaljem sjeme je pilirano 1000 kom nisam siguran oko 180 kn to ti je negdje 45 km dobivam ga poštom.
Sjeme naručijem u Kadmo Zagreb.
Pozdrav!
Jel nas to zaobišao mraz? Vjetrovito i ima vlage momački. Temp trenutno 2 stupnja.
Nije zaobišao evo ga kod mene
kod mene jutros bili -2 nego prijatelju siki jel ti ovaj herbicid noćas zbrijao travu u salati kod mene u kupusima pravo zbrijana.
Pozdrav!