• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Bla bla svaštara

plevak

Član
Tu od
14 Velj 2010
Poruka
698
E pa za sada Decembar, Januar i Februar 2015-te topliji od prosjeka, a kako se čini bit će nam mokar i početak slijedeće godine!!!

Posljednje uređivanje od moderatora:

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Daj da to opretvorimo u kupus, graha imam taman za sjeme

Posljednje uređivanje od moderatora:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja nemam kupus - ajd u dvije i pol kile paradajza i dvije i pol kile paprike.

Ili jedan ručak sa gljivama u mene.

klint

Novi član
Tu od
29 Svi 2014
Poruka
26
Ok ulozi su vam malo tanki,s obzirom da sam ja sve što sam ubrao na 2ha ulozio na okladu.Ali niste dali prognoze ili ćekate da vam se javi vrli gospodin Vakula sa svoim nadaleko i naširoko poznatim dugoročnim prognozama.

temptation

Aktivni član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
1,250
Ja mislim da će biti blagi i suhi 11,12 i sredina 01 mjeseca,a onda će biti zime i padalina do početka 04...

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
@kojote ubaci se u igru i daj prognozu.I dobar zalog.
Znam da si škrt, ali isprsi se sada - imaj na umu da volem slatko i ne škrtari.

klint

Novi član
Tu od
29 Svi 2014
Poruka
26
Ni Nostradamusi ni babe Vange nego gatanje iz graha, a to je molim ljepo stara poznata i provjerena metoda prognoziranja vremenskih prilika i neprilika!Usput tko zeli može narućit taj isti po simbolićnoj cijeni i sa popustom za članove foruma od 199,99kn 100gr,ali to nije sve za te iste pare dobijete i uputstva za gatanje i čarobnu kutiju za čuvanje istog.Nemojte sad škrtarit ova sitna investicija će vam pomoći u planiranju sadnje i u konačnici uštedjed vaš novac i trud:icon_kidra:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
Slatko ti nije zdravo...bolje je nešto tekuće i alkoholno:icon_jook:

e da, imaš pravo...već dugo nismo...
oćemo u petak?

...a tica trkaćica, e ona nebi mogla bižat kad bi se još zdebelila...

temptation

Aktivni član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
1,250
A mogli bi,nema me već mjesec dana,poterali su me ovi sa cvijećem...
A vidim da su se pojavili i "kancrogeni" limuni otkad nisam nazočan...:mur:

Najnoviji postovi

Na vrh