danas smo luk brali, a kišica odmah močila...lakše se osuši takav...
bojim se da suhog graha od prve ture neće biti...što se uhvati zeleno, valjda bude za pokriće uloženog...
e, johaba, kako onaj ZKI bijeli debeli grah?...moj cvate ko lud, nit biljne mase ,nit ploda...:
paprika nikad ljepša, cijena ide u podrum...
krumpir solidan, al ima kvara...nije stabilan...
zelje predivno, takvo je i u ogulinu...dakle, cijena bude sitnica...:mur:
paradajzi po svim vrtovima pocrkali, sad je čudo kak su samo moji u plasteniku zeleni...:icon_e_wink:
...itd...
Je. Kad oni sami i mjenjaju našu klimu, poigravaju se sa klimom na planetu... envy):Kod mene noćas lijevala, ma milina...
Sjeća li se itko da sam govorio da će biti izrazito kišna godina?? Neki su opet najavljivali sušu, ja više ipak vjerujem amerima....
Herbicida za rukolu nema. Znači, osnovno je parcelu prije sadnje "očistiti" od korova (pusti da nikne sav korov, pa ga tretiraj glifosatom; i to ponovi bar 2x) i onda je parcela "čista" od korova i možeš sijati rukoluimam pitanje vezano za rukolu
bavim se proizvodnjom rukole i imam problem sa korovima, da li neko zna kako da to rijesim
...
Ja se sjećam,ali mi nije jasno kako čitaš te njihove karte,odnosno kakve temperature najavljuju?...Kod mene noćas lijevala, ma milina...
Sjeća li se itko da sam govorio da će biti izrazito kišna godina?? Neki su opet najavljivali sušu, ja više ipak vjerujem amerima. Najavljuju nam cijeli 8. i 9. mjesec iznadprosječno kišoviti, temperaturno blagi 12. i 1. mjesec.