• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Bla bla svaštara

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
228
Posijao salatu onak, bez veze. Domace sjeme, domaća sorta. U proljeće sve išlo u vis prije nek je razvilo listiće. Isto i na gredici i sađeno za rasad. 0 bodova. Ova sad pak se razvija kak spada. Jel moguće da je u proljeće već bila prevelika temperatura. Ovo vani sijano je na istoj gredici sa istim tretmanima. Tj nikakvim 🤔
1000021547.jpg

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
znači, salata ti je jesen-zima, a ne proljeće-ljeto...ta bi trebala bar do Uskrsa izdržat...kasnije ode u visine.

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
228
Lani se to samo zasijalo. Ostalo od prijašnjih vlasnika. Žena koja je tu radila vrt rekla je da je ona sijala i u proljeće i u jesen. Od one proljetne ovogodišnje sjetve ostalo je par komada što nisu puževi pojeli i ostalo to za sjeme. Počeo sam ga uzimati krajem 8. mjeseca. Lani ona koja se sama zasijala takoder otišla u cvijet tek polovicom kolovoza. Navodno je to vučji jezik koji kasno ide u cvijet

Posljednje uređivanje od moderatora:

karlom

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2013
Poruka
340
Pozdrav ekipa. Izorao sam oko 1500 m2 površine. To mi je skoro u dvorištu i sve je ograđeno. Ima li netko ideju što tu sijati ili sadit? Onako da nije puno posla oko toga. Mislim,sigurno je od divljači pa mi je šteta da ništa ne stavim.

Najnoviji postovi

Na vrh