• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Bob

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
103
Mmmmm samo da plate 😂😂😂
sto se mene tice nije mi vazno..nikad ga ne predajem, samo za moje potrebe, prosjek 0,5-1jutro...u zadnjih 15g mislim da je ovo 10x da ga sijem

danas sam cuo od kolege da je vec u problemima, nisu imali nedavno za place radnicima...ja se bojim iskreno sijat ga na velike povrsine posto je samo jedan otkupljivac u citavoj HR a boba nikad vise zasijano....
ovaj nas kraj mogu slobodno zvati odsad Bobilište a ne Žitnica 😂

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,631
Mauthner otkupljuje npr... Problem je što se narod ne edukuje bre, pa misli bre, da je sam na vasionu bre.

Ja drugu godinu za redom imam jako lošu komunikaciju u dobavi sjemena i ove sam to jednostavno odjebao, a oni budu u blokadi svake godine tako da što bi rekao Čora Borba "u Nutrisu ništa novo", ali pitanje je dokle će netko financirati te zajebancije...

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
103
znaci kolega nije jedini...on je zakacio sijacicu i cekao je sjeme da stigne sigurno nekih 3tj a bilo dogovoreno da sjeme stigne polovicom siječnja..na kraju sijao tek oko 10.03

di Mauthner ima poslovnicu da otkupljuje? Osijek?

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,631
Prošle godine su poslali kamion u 3. mjesecu, za ugovorenih 11 kooperanata, dakle pun šleper. Ove je čak i došlo kako je rečeno, krajem siječnja, ali sam ja osobno izigran jer su me zamolili da prepustim drugome sjeme, a kako nakon toga nije ispoštovano ništa što mi je rečeno(obećano) nisam se dao dalje zajebavati kada je iz mog već posprdnog trećeg upita 28.02. došlo do toga da sam nabavim sjeme.
Budimo realni, nisam potpisao ugovor da bih radio sam sa sobom.

Ali ugl, bitni su kao lanjski snijeg, pa se ne vrijedi niti sikirati.

Koliko sam ja upoznat prople godine je bilo direktač Koprivnica.

Najnoviji postovi

Na vrh