• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Bob

kulak

Član
Tu od
21 Pro 2024
Poruka
16
Opet nisam vjerovao svom instiktu a od početka sam sumljao u cijelu ovu priču oko sjetve boba. Ovo je prva i zadnja godina sjetve boba za mene,ubuduće se držim sjetve naših tradicionalnih žitarica.

kulak

Član
Tu od
21 Pro 2024
Poruka
16
Sve je očitije da je firma Nutris koja je ugovorila sjetvu cca 15000 hektara boba pred financijskim slomom. Već neko vrijeme ne plačaju svoje financijske obaveze. Tko tamo preda bob novaca vidjeti neće. Svoj sam bob uskladištio kod sebe u silos,trenutne ponuđene cijene drugih firmi za otkup boba su mi preniske i još kad uzmem u obzir da je bio loš urod boba oko 2200 kg/ha zbog poplave ostvario sam minus u toj proizvodnji.

Najnoviji postovi

Na vrh