vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
savini ga tamo kod tri zakovice tako da stoji iznag kugle
savini ga tamo kod tri zakovice tako da stoji iznag kugle
Poštovani, zainteresiran sam za kupnju vaše kose. Poljoprivrednik sam iz nužde. Kosim 2,5 rali livade, 539 i Gramip bočna strižna. Kosa je odavno zrela za generalni remont. Forum pratim redovito i pomogao mi je u masu stvari. Molim javite cijenu . Živim u Velikoj Gorici. Srdačan pozdrav igor.vujicic1@gmail.comNe znam što sve imam, niti u kakvom je stanju. To sam dobio kao plaću (500 HRK)
Kaj se desilo ovom.djelu da ga mjenjaš?Moram raditi generalku strižne kose Gramip na IMT 539 pa mislim promjeniti sve prste na grebenu da ne kupujem novi i još neke sitne dijelove ali ne mogu nigdje naći zatvarač-šarku koja je najskuplja a i ostalo ne nalazim na jednom shopu pošto mi je Masiva najjeftinija. Ovo je slika pa ako netko zna gdje ima to čudo da se javi.
Na što to liči i oćeš reći da nema nož? ako već imam takvu......Imam prednju bočnu. Bila na 539. 1€/kg Nema kosu
Koja ti je lokacija, možda iz 2 složim jednu, mada bi imao problem sa prijevozom ako si daljeImam prednju bočnu. Bila na 539. 1€/kg Nema kosu
Moreš malo poslikati, da vidim barem kak izgleda, možda riješimo?Tam negdje oko Sk, ma prodao bih za 1E/kg
Oprosti na inkomodaciji, ali mislim da ništa od viđenog ne mogu pripasati. Hvala na trudu.Moram ju najprije izčupati!