MrSima14
Dobro znana faca
- Tu od
- 3 Ožu 2013
- Poruka
- 3,458
Mogu sutra ču stavit,slike.
Ako treba još šta slobodno pitaj...
dok vidim šta ima zanimljivo, ovako se ne vidi baš..
Kako ste zadovoljni sa kosom??
Mogu sutra ču stavit,slike.
Ako treba još šta slobodno pitaj...
A ne razumijem vas šta vam znače lame?
Mislija sam na oba dvije kose,,samo šta mi kosu zovemo komplet,,,,a za lame,kažemo komplet štahga s noževima,ili zubima kako očeš.
Ja isto tako radim,od prvog dana,i na staroj i na novoj (za ovu klažem da je nova),podmazujem,i štedim na ulju,ako je njiva dosta velika,,stanem i bacim malo ulja,,,,,,,mada ovako ču samo na početku dat malo po cijeloj,a ovo neka radi svoje..nemože škodit.
Reci mi ima li tvoja cilindar za dizanje ili je čiste mehanika,,di su nagibi dođe dobro kad ima hidraulični cilindar..
Tako i mi,,,,,malo mu je prevelika za fergija,ma doduše i do dan danas je kosija on,,,,,,ali eto da malo promijenimo,ipak je fiat jači...
Mi radimo na lancima,i onda najlakše kopira teren,,,mada bez njih nisam ni proba,sad neznam,,,ali isto se da delat,kako kažeš,,,,,,,sad neznam dali kad prelaziš preko brazde ili neke veče rupe,odnosno,,kao vala,dali je trebaš tražit na komandama,ili je ok .....
Kopira teren dobro jer ima onaj lanac, a on bude labav malo.. a recimo ako moram dići odaziv na hidrauliku je odmah jer ju drži na hidrauliku.. a spustiti nikada nisam morao, jer sve što kosim je skoro košnja kao po cesti i ravnica je..
A mislim da nije velika, pa nosi on to, možda ga malo zavlači u stranu, jer ipak je to 220, al kada se navikne na bolje onda se radi na boljem..Ipak sa FIAT-om je lakše rukovati..
Bagerista, predstavi nam tog Fiata u temi fiat!!! Da vidimo o čemu se radi?