• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Bočne i stražnje STRIŽNE kose

I

iksi

Guest
evo ovaj deo tebi treba ja mislim barem (ovaj zaokruzeni)
imt-kosa-2.jpg

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Da taj dio mi fali sta je zaokruzen ja sam mislio da ima kakve polugice kad ono samo komad lanca i neki komad s sarafom to je lako za rijesit kad znam kak izgleda moram jos vidit dal cu onu glavnu cijev ravnat pa pojacavat ili izrezat pa ubacit novi komad cijevi!!

I

iksi

Guest
Ja ti kazem sve kose su isto pravljene moja olt je isto tako napravljena samo u plavoj boji.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ma sve je to isto s malim razlikama i razlicitim bojama samo ja se nisam susreto s straznjim kosama vec par je bocnih unisteno da nemas vise sta slagat ova trenutno bocna na traktoru isto ju treba renovirat al imam nesto dijelova pa cu slozit jednu i drugu pa nek rade!!

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
ljudovi, isplati li se ovo reparirat? meni bi trebalo za grah isključivo, tako da ne bi više od 2-3 jutra godišnje kosila.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ovisi sta sve treba sredivat na njoj ja sam uzeo zadnju Imt-ovu spigana cijev imas sliku stranicu prije sve ostalo je u dobrom stanju tak da ako je ovo tvoja kosa malo sredis i sluzit ce te dugo pogotovo kad ces tak malo ju koristit godisnje!!

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
ma da, moja je. ne bi kupovo drugu, a mislim da bi se ovo dalo malo sredit. puko je bio onaj nosač, vidi se na slici, jako ružan var. ispod kopčanja toplinka. navodno je poslje tog, stručnog popravka, lomila cigančicu. ne koristi se još od prije rata, pa ne znam jel to stvarno uzrok ili je problem bio u promilima korisnika...

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ako je to malo ju poredis i za tvoje potrebe bit ce odlicna bolje nego da ides nesto drugo kupovat i pitanje kakva ce bit ta sta kupis sta se moze skrit pa se ubrzo pokvari moj savijet rastepi povari pobrusi i sredi ju i miran si godinama!!

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
bili smio (smio bi, al dali bi bilo pametno) probat ukuljučit to čudo? čisto da vidim kako diše. sve našpricat wd-om, osim remena, pa probat. pa šta joj bog da. ne bi trebalo valda ništa puknit.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Mozda bolje s uljem prijedi pokretne dijelove i onda lagano ukljuci nebi smijelo nista bit!!

power

Član
Tu od
31 Sij 2014
Poruka
114
Imali kosa bočna za zetor 5011. Čovjek mi prodaje od 5711 i kaže odgovara za moj zetor

nlo1

Član
Tu od
11 Svi 2013
Poruka
497
bocnih kosa ima raznih modela i tipova,vecinom sve pasu sa zetora na zetora,ako ta pase na 5711 onda odgovara i za 5011...

koja je marka kose i koja god proizvodnje? ako sumnjas u sta dogovori se da je dobijes zakacis na zetora pa probas,pola para mu das a ostatak kad probas...

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Evo dosla i bocna kosa na red za sredivanje pohabana je bila ajoj pa smo ju malo obnovili garci ili siljci kako ko ih zove naso na otpadu neku kosu koja je bila od tome vinkovica a oni su dobri pa smo prebacili na svoju jos moram sutra uzet dva potiskaca sta mi fale i slozit i ako ce mi se dat malo ju pofarbat!!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Nisam siguran da na 5011 ide bočna kosa. Nisam videl niti jednu...jer smeta rezervoar s desne strane.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
@bučo, kaj budeš sa obadvije kose kosil istovremeno ? :icon_wink:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Bocna ostaje za one male livade di je puno okretanja i kosnju bankine uz cestu a roto ce kosit ove vece parcele!!

power

Član
Tu od
31 Sij 2014
Poruka
114
Kako su se pokazale ove zadnje kose. Malo starije mislim na dubravu, olt, imt i tako to. Htjeo sam takvu kupiti nisu skupe. Pa sam čuo da nisu bas za pohvaliti

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ja evo zadnje dane samo kose raskapam i slazem al nijedna nije dobila finis do kraja:(blush)::(blush): danas sam zadnju IMT-ovu malo izrezo pa kad cu ic po osovinu kod tokara od roto dat cu da mi za ovu jednu osovinu potokari umijesto ovog spiganog dijela!!

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Neznam kakva je jer je nedavno dosla kod mene s ovom manom spigana neki deda ju spigo a kosa je ko nova jako malo je kosila pa mi ju je bilo zao ostavit susjed ima olt-ovu zadnju veli da se treba malo naviknut jer moras malo nazat gledat!!

Najnoviji postovi

Na vrh