nego kak svake godine ga perem ... znam da večina ljudi to ne radi samo ih spremi u šupu...... ja ga operem i premažem ga cjeloga antikorozivnim sredstvom i bolje nego da ga ostavim onakoga punoga prašine i biljni ostataka samo se nakupljaju miševi unutra i prave sranjamarko93 kaže:Prije zime prat :twisted:
kao što si i sam reko Svako radi kak misli da je najbolje svako ima svoj način kako zaštitit kombajna i ostale strojeve ..... ja sve strojeve što imam perem i prespricam antikorozivnim sredstvom prije zime i spremim u šupu. a strojevi koji mi stoje vani još ih i iznaftiram...........marko93 kaže:Svako radi kak misli da je najbolje
Ja perem prije sezone,a na kraju samo ispušem i podmažem...
Rakovica je 87 god. ofarbana prije 4 god. sve ko novo kodmene jako malo radila skoro ništ, sati neznam kolko ima jer sat neradi bila je jedno vrijeme u oglasniku al sam odusto od prodaje jer novce za soju, kukuruz i suncokret još nisam dobio pa se nema za drugoga a u neki kredit se uvalit baš nije dobro....... al imam IMT 542 za prodaju ako si zainteresiran javi može i u zamjenu za nekoga JOHN DEERE-a 2250 uz moju nadoplatuzetormanlover kaže:Bok, lijepi strojevi... Da te pitam, ti stvarno namjeravas prodati onu svoju Rakovicu, kad kupis neki drugi traktor? Ako je tako, zanimalo bi me koliko ima sati rada, koje je godiste te koliko bi bila okvirna cijena u eventualnom slucaju prodaje?
nema problema samo se javi ako ima zainteresiranih, a za Rakovicu ti javim ako se predomislim ...............zetormanlover kaže:A steta, bas mi se sviđa traktor, a IMT 542 mi je malo pre mali, ali cu prenest tvoj oglas ako me tko upita, jer me cesto ljudi pitaju dal znam gdje se prodaje kakav dobar traktor, i vecinom traze tako te manje IMT-ove modele, tako da bude li tko zainteresiran ti javim pa vas spojim, evo nedavno je jedan moj susjed kupio IMT 542, možda će bit još zainteresiranih... :arrow: 8)