Koji je model bourgoinPosto će mi ljeto biti prenatrpano već sada bi kreno sa popravkama na Bourgoinu.. Najveće problem mi je pravilo stopanje kukuruza na elevatoru koji nosi na perušački sto.. Znači nosi kukuruz gore i ne spane sa lopatice na sto nego opet pronese dole i onda zaglavi na donjoj osovini.
A drugi problem mi je freza koja ne tarupira najbolje i rovii mi dosta zemlje kada prvi točkovi uđu u zemlju..
I ja sam imao problem sa štopanjem uvlacnog vrata,rjesio sam tako što sam skinuo poklopac sa donje strane i problema nema klip koji sevrača pada na zemlju i ne j... živce sa štopanjem...Posto će mi ljeto biti prenatrpano već sada bi kreno sa popravkama na Bourgoinu.. Najveće problem mi je pravilo stopanje kukuruza na elevatoru koji nosi na perušački sto.. Znači nosi kukuruz gore i ne spane sa lopatice na sto nego opet pronese dole i onda zaglavi na donjoj osovini.
A drugi problem mi je freza koja ne tarupira najbolje i rovii mi dosta zemlje kada prvi točkovi uđu u zemlju..
MD8Koji je model bourgoin
Hahaha to je i meni jedan čovjek preporučio u selu, ali ne smijem to 😀I ja sam imao problem sa štopanjem uvlacnog vrata,rjesio sam tako što sam skinuo poklopac sa donje strane i problema nema klip koji sevrača pada na zemlju i ne j... živce sa štopanjem...
Pozz, zanima me dal netko zna gdje se mogu kupiti lancanici za md8 od grla radi se o lancaniku 7 zuba ili ako neko ima kakve mjere.hvala
Kaj sve imaš?Koji trebaš?