...Gec, ovo kod tebe je još super, kod ovog mojeg prijatelja takva su cijela stabla, od tla pa do vrha. Morat će vadit 300 odraslih stabala u 8-moj godini, najbolji rod...
Strašno , čuj reci mi molim te vidim da si nasadio breskve na breskve (kažu da nije dobro) kako si pripremio zemlju pitam jer kako sam cijepio u plasteniku onih 40-etak glohavena prije onih hladnih temperatura (a unutra je več bila krenula vegetacija) baš mi se nijedna nije primila pa bi to počupo i zasadio sprincrest kažu mi neide breskva na breskvu dok recimo jabuka može di je bila jabuka
breskvar jako lijepo elaborirano. posebno mi se sviđa novoposađeni nasad sa već formiranom vazom,svaka čast.
evo moje breskvice slikano danas
Uploaded with ImageShack.us
taj mi je dio niži i nema ništa lista oko 100 ak bresaka
Da, trebalo bi nazvat u redakciju "Plodova zemlje" da dođu snimiti priloge u nekoliko ovakvih potpuno uništenih voćnjaka. A proizvođači bi trebali u savjetodavnu službu i prijaviti štete od izmrzavanja.treba na prosvjede da se i nama voćarima neki k.... isplati, a ne samo ratari i stočari,ovo su za usporedbu sa njima daleko veće štete,a da ne govorim o nekoliko izgubljenih godina kod teže stradalih stabala,gdje je sad država i za čega plaćamo taj porez????
Da, trebalo bi nazvat u redakciju "Plodova zemlje" da dođu snimiti priloge u nekoliko ovakvih potpuno uništenih voćnjaka. A proizvođači bi trebali u savjetodavnu službu i prijaviti štete od izmrzavanja.
...evo, uputio sam mail glavnoj urednici "Agroglasa", vidjet ćemo kakve će biti reakcije
pošaljite mi mailove na pp da im pošaljem i ja ,što nas više reagira i žali se mislim da će i njihov odziv biti bolji
"Agroglas", glavna urednica Roberta Sorić, dipl.ing.agr.pošaljite mi mailove na pp da im pošaljem i ja ,što nas više reagira i žali se mislim da će i njihov odziv biti bolji