Imam informaciju da je u Italiji led odnijo breskve, za sada kod mene ostalo oko 5t valjda će nešto vrijediti bar da pokrijem ulaganja.
Drax kako ti se čini voćnjak??????
Imam informaciju da je u Italiji led odnijo breskve, za sada kod mene ostalo oko 5t valjda će nešto vrijediti bar da pokrijem ulaganja.
Velika šteta, a inače lijepa stabla i kvalitetno orezana...
Je nasadi su od 200-700 m al evo stali u jednom vočnjaku i to od instituta taj dio nema antifrost a ni mrežu vjerovatno namjerno i bilo je pozebe cvata u donjim predjelima vočki taman da proredi plodove jbg-a oče ih pa oče imaju prirodnu proredu :weedman:
moja ekipa u kontroli cvata 8)
Uploaded with ImageShack.us
a koji si ti tu???
Nijedan ja sam fotoreporter pozdrav Royal nije vas bilo duže vrijeme osobno meni falili sa vašim kvalitetnim komentarima artyman:
...ma nema ljutnjestabla su lijepa, e sad da su kvalitetno orezana nisu, bez ljutnje!!!!
ako je bilo vani -7 ili niže nije ni unutra bilo puno manje,samo te sreća spasila da se i tvoje nisu smrzle,ili nije bila tako niska temperatura kod tebe?
Misliš na ovaj zadnji minus? Imam onaj mjerač iz lidla kaj možeš vidit max i min temperaturu na njemu je ta noč bila -3 al vjerovatno vlaga mala a i nije cvijet nego plod (sad malo pametujem) vočke imaju vlage pa kolanjem sokova stvara sama energiju da se obrani dakle u dobroj su kondiciji. Zimus kad je bilo vani -22 unutra je bilo -17 izgleda što kaže breskvar mikroklima je bitna.
Ps: nije ni lidl mjerač baš pouzdan Uglavnom ne grijem nema matematike
Dane kak god pogledaš poljoprivrednik hoda po žici uvjek u strahu ovog ili onog sad trenutno o toj famoznoj naplati vode za zaljevanje,štačemo da nije tako bilo bi monotono.
Daevu znam da si shvatio cijenu kao zaje... ak ti šaljem poštom poštarina če pojest proizvod nego dođi i najedise ko čovjek bar nam je to još ostalo da se iznajedemo vlastitih proizvoda
do nedođe zakon kao u novom zelandu http://www.javno.hr/news/EU_i_svije...uvod-je-u-globalnu-prehrambenu-diktaturu.html[/QUOTE
Razmišljajući još i prije o svjetskoj globalizaciji, Rotshildima, ge-molu, svjetskom poretku itd. palo mi na pamet da će se to odraziti i u proizvodnji hrane , al sam si razmišljo, doći će vrag po svoje kad tad, di su ta još vremena, pa čekaj još voda nije premašila cijenu nafte valjda to prvo treba da se desi???
Nećeš maunu, gle sad, gdje sam se najmanje nadao tamo se dešava tortura, ko bi reko Novi Zeland, prije bi rekao V.Britanija, Njemačka :madmana:.
Ovo neće biti dobro nikako, zato i ako je smrzlo, ostalo je bar za najest se svog domaćeg proizvoda.
Idealna kombinacija protiv mraza je GIBRELIN+ STIMOLANTE 66f+ALGA SPECIJAL