Ma nisu ljepše poslužene, ne dela Mara za pultom :mrgreen:A to, ja sam mislil da je razlika samo u tome kaj su ove kod Ferenčaka ljepše poslužene
Ma nisu ljepše poslužene, ne dela Mara za pultom :mrgreen:A to, ja sam mislil da je razlika samo u tome kaj su ove kod Ferenčaka ljepše poslužene
Neznam gde dela. Nisam ju dugo videl.Kad ja dojdem onda dela :scratch
Ti si joj se sigurno nekaj zameril :lol:
Je, možda imaš praf.Ove su zbilja možda kaljene
Kaj te briga :finga:Gde je ta Mara? U Kc ili Kž kod Ferenčaka??
Kak nema? Pa videl sam dok ga je nosila iz dućana :rolfer:Ajde boga ti nema ni Mara sapun 8)
Mislim da ti je to bez veze. Na velikoga OK, no na maloga idu tak i tak lagani priključci. Ako su ti poderane kugle, nove koštaju 60-tak kn, pa stare odrežeš a nove zavariš.Mislija san na malome delat,,,,...:idea:
Mislim da ti je to bez veze. Na velikoga OK, no na maloga idu tak i tak lagani priključci. Ako su ti poderane kugle, nove koštaju 60-tak kn, pa stare odrežeš a nove zavariš.
No jedino ako hoćeš šminku na 539 imati.
Dobro dobro...:evil::evil: bum ja nju našel:finga::finga:
Cijena ti je za 1 komad, s PDV-om.Ako bude,,,kako treba,,,radit čemo,,još smo u fazi čekanja,,,nije mi toliko sila,,,da mora sutra bit gotovo,,,,i tako se možda preko do italije,,,zaletim,,,,sigurno su jeftinjije i možda od nekih bolje.....nego šta naši dileri prodaju,,,,,.
A ove koje si stavija ti na sliku,,,jel se prodaju po toj cijeni koja je gore,,,ili je još pdv,na to,,,i dali su u kompletu,,,ili odvojeno.....
Nije nikakva šminka,,,,kod mene je sve šminka,,,valjda si to primjetija,..:mrgreen::mrgreen:,,,nevolim da su mi stvari zapuštene........
Dragi kolega Bagerista lijepo je čitati i gledati kako ti radiš i uređuješ svoje strojeve i imanje, možeš i trebaš nam svima biti uzor! Ja mislim da te kopće koje ti misliš staviti uvelike olakšavaju prikapčanje raznih priključaka i pritom je nebitno koje je veličine traktor i o kojem se priključku radi. I samom bi mi iste dobro došle, a sistem iz mađarske trgovine koji je stavio kolega forumaš http://www.haszongep.hu/?itemid=260...&type=sell&page=item&man=&sort=iddesc&from=25 mi ulazi u uži izbor bilo kupovinom gotovog proizvoda po cijeni od 100 eura koliko dođe u Mađi, bilo izradom u domačoj radinosti a po uzoru na isti, jedino mi se čini ovako na prvu da bi me željezo, boja, šarafi i ostali potrošni materijal prilikom izrade, a da ne računam svoje slobodno vrijeme došli više. Pozz!