• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Brze kopče

• Temu pokrenuo BAGERISTA
  • Datum prvog posta

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,531
A to, ja sam mislil da je razlika samo u tome kaj su ove kod Ferenčaka ljepše poslužene ;)
Ma nisu ljepše poslužene, ne dela Mara za pultom :mrgreen:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Ma nisu ljepše poslužene, ne dela Mara za pultom :mrgreen:
Kad ja dojdem onda dela :scratch
Ti si joj se sigurno nekaj zameril :lol:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Neznam gde dela. Nisam ju dugo videl. :(
Očeš ju sad videti, znaš da imam kojekakvih slika :rolfer:
Dela još dole, ali ne u mehani :(

B

BAGERISTA

Guest
To ti je Walterscheid-ov komplet. Fale još elektrode. Cijena ti je poput ovih pri Ferenčaka.
No, bez brige, nebuš niti CBM-ove poderal. To ti treba za 560 ili za maloga?

Mislija san na malome delat,,,,...:idea:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,531
Mislija san na malome delat,,,,...:idea:
Mislim da ti je to bez veze. Na velikoga OK, no na maloga idu tak i tak lagani priključci. Ako su ti poderane kugle, nove koštaju 60-tak kn, pa stare odrežeš a nove zavariš.
No jedino ako hoćeš šminku na 539 imati.

B

BAGERISTA

Guest
Mislim da ti je to bez veze. Na velikoga OK, no na maloga idu tak i tak lagani priključci. Ako su ti poderane kugle, nove koštaju 60-tak kn, pa stare odrežeš a nove zavariš.
No jedino ako hoćeš šminku na 539 imati.

Ako bude,,,kako treba,,,radit čemo,,još smo u fazi čekanja,,,nije mi toliko sila,,,da mora sutra bit gotovo,,,,i tako se možda preko do italije,,,zaletim,,,,sigurno su jeftinjije i možda od nekih bolje.....nego šta naši dileri prodaju,,,,,.

A ove koje si stavija ti na sliku,,,jel se prodaju po toj cijeni koja je gore,,,ili je još pdv,na to,,,i dali su u kompletu,,,ili odvojeno.....

Nije nikakva šminka,,,,kod mene je sve šminka,,,valjda si to primjetija,..:mrgreen::mrgreen:,,,nevolim da su mi stvari zapuštene........

B

BAGERISTA

Guest
Dobro dobro...:mad::evil::evil: bum ja nju našel:finga::finga:

Samo deri,,,moraš je nač sam kad ti kolege ne daju kordinate..........:shock::mrgreen::mrgreen:

21yes

Član
Tu od
22 Ožu 2008
Poruka
436
Dragi kolega Bagerista lijepo je čitati i gledati kako ti radiš i uređuješ svoje strojeve i imanje, možeš i trebaš nam svima biti uzor! Ja mislim da te kopće koje ti misliš staviti uvelike olakšavaju prikapčanje raznih priključaka i pritom je nebitno koje je veličine traktor i o kojem se priključku radi. I samom bi mi iste dobro došle, a sistem iz mađarske trgovine koji je stavio kolega forumaš http://www.haszongep.hu/?itemid=260...&type=sell&page=item&man=&sort=iddesc&from=25 mi ulazi u uži izbor bilo kupovinom gotovog proizvoda po cijeni od 100 eura koliko dođe u Mađi, bilo izradom u domačoj radinosti a po uzoru na isti, jedino mi se čini ovako na prvu da bi me željezo, boja, šarafi i ostali potrošni materijal prilikom izrade, a da ne računam svoje slobodno vrijeme došli više. Pozz!

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,531
Ako bude,,,kako treba,,,radit čemo,,još smo u fazi čekanja,,,nije mi toliko sila,,,da mora sutra bit gotovo,,,,i tako se možda preko do italije,,,zaletim,,,,sigurno su jeftinjije i možda od nekih bolje.....nego šta naši dileri prodaju,,,,,.

A ove koje si stavija ti na sliku,,,jel se prodaju po toj cijeni koja je gore,,,ili je još pdv,na to,,,i dali su u kompletu,,,ili odvojeno.....

Nije nikakva šminka,,,,kod mene je sve šminka,,,valjda si to primjetija,..:mrgreen::mrgreen:,,,nevolim da su mi stvari zapuštene........
Cijena ti je za 1 komad, s PDV-om.
Posebno su kugle, 50-tak kn kom.
Ak te zanimaju, možda ti mogu ishoditi neki mali popust ;)

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
Ovih kugla ima raznih velicina u vanjskom i unutarnjem promjeru koji ide na prikljucak, trenutno imam samo jedne koje su manjeg vasnjskog promjera, pa imaju lufta u lezistu kuke poluge, cak se par puta desi da se poluga pluga iskopca, dobro bi mi dosle nove kugle po mjeri, ali gdje to sad naci u BiH, ili da cekam sljedece putovanje u HR.

B

BAGERISTA

Guest
Dragi kolega Bagerista lijepo je čitati i gledati kako ti radiš i uređuješ svoje strojeve i imanje, možeš i trebaš nam svima biti uzor! Ja mislim da te kopće koje ti misliš staviti uvelike olakšavaju prikapčanje raznih priključaka i pritom je nebitno koje je veličine traktor i o kojem se priključku radi. I samom bi mi iste dobro došle, a sistem iz mađarske trgovine koji je stavio kolega forumaš http://www.haszongep.hu/?itemid=260...&type=sell&page=item&man=&sort=iddesc&from=25 mi ulazi u uži izbor bilo kupovinom gotovog proizvoda po cijeni od 100 eura koliko dođe u Mađi, bilo izradom u domačoj radinosti a po uzoru na isti, jedino mi se čini ovako na prvu da bi me željezo, boja, šarafi i ostali potrošni materijal prilikom izrade, a da ne računam svoje slobodno vrijeme došli više. Pozz!

Fala lipa,,,,a i sam sam gleda ovo koje imaš na linku,,,,isto je dobra stvar....,,.po meni je puno jednostavnije i lakše radit s tim,,,makar se i s ovim sad radi,,,ali razmišlja sam o ovom brzom spoju,,,pa reko da pitam,,,i naravno svako neka iskaže svoje mišljenje,,,:mrgreen:

Podržavam i potpisujem ono ča si napisa,,,,puno je lakše,,,to je jedna od prednosti...

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
da jeste laske ali opet meni nije nesto,
dakel ti svejedno moras iz traktora izlaziti a ja bi kako da nemoram nikako izlaziti,dakle kad su ti brze kopce na traktoru one moraju na polugama biti na nekoj odredjenoj sirini fiksirane da bi mogle da kopcaju automatski,sto znaci da mora nesto biti izmedju poluga sto ce ih drzati da se nerazdvajaju,a drgugo kad zakacis plug ili nesto drugo moras izaci napolje da zakacis top link gedu,i da zabravis brze kopce da se nebi otkacile tokom rada,e kad si vec izaso onda mozes lijepo to sve uraditi za isto vrijeme i sa standradnim kopcanjem. a da negovorim da moras to isto prosirivati kad oces da zakacis neki drugi prikljucak koji iams isre bolcne od drugog,a sto sam licno vidio da jedan takav traktor sa istim brzim kopcama nije moga zakciti oltov plug 2x10 jer su bolcne stavljene ispod grede i ona neda da se brza kopca pomjeri i zakaci za bolcnu jer prostor izmedju bolcne i grede je svega 5cm dakle dovoljno da se uvuce poluga

po meni to najbolje funkcjoni na vecim traktorima koji nose teske prikljucke,a 539 i ostal ine nosi nista pretsko da ga nemoze jedan covjek pomjeriti

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257
Matrix, netrkeljaj da 539 nenosi ništa teško, nisi ti nikad ni probo malog bika (valjda bika).. Zakvači tomicu i nosi kud oš i kako oš i nepuca mu poluosovina..

Najnoviji postovi

Na vrh