vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Matrix nije nikada primicao frezu ili tanjuraču pa ne zna kako je to jebeno teško .Matrix, netrkeljaj
A možda matrix dobro gađa pa samo uvali kugle bez muke
Matrix nije nikada primicao frezu ili tanjuraču pa ne zna kako je to jebeno teško .Matrix, netrkeljaj
imas kod rakica 16,5 KM komad sa sesirimameni se na gtraktoru koji sam nedavno kupio desava da mi se kuka na lijevolj poluzi iskopca, kugle su manje nego bi trebale biti, nadam se da je problem u tome, vidjet cemo hoce li se desavati sa originalnim kuglama.
Čuj, ak ne počneš sad fukati i ne složiš si sina (ili dva), imal buš problema kak i mi imamo :mrgreen::lol:Budimo realni, do sad mi nikada nije trebalo brzo kopcanje, ali da se da nabaviti po nekoj realnoj cjeni i ja bi ih imao, jer su COOL
Sve u svemu, na laksim prikljuccima i manjim traktorima ne vidim svrhe u brzom kopcanju, jer je to kopcanje u najmanju ruku jednako brzo kao i obicno, pogotovo jer se mora precizno natjerati na prikljucak.
Od malih nogu se zamaram preciznim natjerivanjem, pa mi je sad to rutinski posao, vidjet cemo sto ce biti kad ostarim kao puknuti ili ZJ
Velika je to prednost, ali gro puta sam vidio kako ljudi u kukama drze kugle i onda kopcaju prikljucke kao i da nemaju kuke...
Sto se "sesira" tice. oni pomazu pri kopcanju, tako da usmjeravaju poluge na kuglu. Iskreno, kugle bez sesira ne bih nikad kupovao da imam brzo kopcanje.
znaci sesire okrenem prema gore kad kopcamBudimo realni, do sad mi nikada nije trebalo brzo kopcanje, ali da se da nabaviti po nekoj realnoj cjeni i ja bi ih imao, jer su COOL
Sve u svemu, na laksim prikljuccima i manjim traktorima ne vidim svrhe u brzom kopcanju, jer je to kopcanje u najmanju ruku jednako brzo kao i obicno, pogotovo jer se mora precizno natjerati na prikljucak.
Od malih nogu se zamaram preciznim natjerivanjem, pa mi je sad to rutinski posao, vidjet cemo sto ce biti kad ostarim kao puknuti ili ZJ
Velika je to prednost, ali gro puta sam vidio kako ljudi u kukama drze kugle i onda kopcaju prikljucke kao i da nemaju kuke...
Sto se "sesira" tice. oni pomazu pri kopcanju, tako da usmjeravaju poluge na kuglu. Iskreno, kugle bez sesira ne bih nikad kupovao da imam brzo kopcanje.
imas kod rakica 16,5 KM komad sa sesirima
e sad za sta su ti sesiri jel ko zna :!:
na pravcu u pelagicevu poslije arizone jedno 10 min voznje ako ides od sarajeva preko sreberenika 054-810-830Kako doč do tog prodavača,,,,,,,imaš koji broj,,,ili nešto,,evo kolega često putuje prema BIH,,,pa bi donio.......ako sam dobro shvatija..:?:
Pretpostavljam da su za tih 16,5 KM obične kugle u kučištu a ne brze kopče, a kako izgledaju ti šeširi jel ima netko sliku?