kupio sam onu stupnu od inoksa,70cm visoka,1,3kw i protok od 3-5kubika na sat,ali kad sam je ubacio u bunar koji je dubok 22metra,i to kopani a ne ovaj buseni,ona meni izbaci 600litara na sat. zna li netko nesto provjereno,da baca barem kubik na sat sa te dubine,morat cu kupiti drugu?
Ta ti je drek imao ja mislim da ima dobar kapacitet kod mene je dizala s 9 m dubine mislim da je bilo 1000 l za pola sata samo problem je gumica koja izgleda kao šešir pukla a rezerve nema kupio sam je u BiH mislim da je 100 km oko 400 kuna.evo nesto slicno kao ova.
http://www.njuskalo.hr/pumpe-kompresori/vodena-potopna-pumpa-oglas-8425615
Ja bih uvijek rađe površinsku pumpu nego dubinsku. Ako se mene pita za neke manje površine 5-ero stepena elektrokovina je sasvim dovoljna. Ja sam s njom navodnjavao dok sam radio do 2 hektara povrća. Sada imam rovatti ME 3-32B jednofaznu. Daje prosječno 10 m3 vode na sat, možda nešto manje, 3,2 bara pritiska, navodnjava 10 hektara zemlje, ne gasi se po 14 dana.... Recimo samo da potencijal pumpe treba biti iskorišten, a ne da se zalije sve u pola dana i onda da ona stoji tjedan dana.