• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

C-355 360 kočnice

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,742
Ursus nema onaj poprečni cilindar, on ima jedan duži, a jedan krači podpedalni cilindar.
Ti si ga naravno montiral da lajtunzi koji vode prema kotačima dole gledaju?
Obavezno ugradi bilo kakav cilindar jer na štangicama nebuš dobro poštelal i opet bi mogel problem imati.

Rijad ursus

Novi član
Tu od
17 Velj 2026
Poruka
16
Pratim ja na youtube Čiča Zlaja kanal i nedavno je radio cijevi od kocnica i cilindre na 355 i postavio bas taj poprecni i danas mi u radnji sa dijelovima ponude to i ja kupim, a kod prijatelja na c-360 nema poprecnog nego je jedan duzi. Ali neka, malo dok prođe sezona baliranja i košenja pa ću se pozabaviti time. Hvala jos jednom.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,425
Promašil si ceo fudbal, u Ursusovom cilindru klipiči nemaju oprugu između sebe...
TI si upravu , kako si protumačio.
Za cilindar sam tvrdio ili napisao uopšteno prema većini a prema konkretnom .
...Ja neznam tačno za tu vrstu ali svi radni cilindri..
Ja na osnovu svojih opisanih stavki nevidi smisao tvojeg komentara , u tvoj se nisam mješao niti šta osporio. Jedino možad vidim da si to prilagodio nekoj sebi znanoj potrebi.

Najnoviji postovi

Na vrh