Kako si napisao ovaj komentar za mene ja vidim da si i ti tako isto ovo iskomentarisao. Nešto nasiroko i okolo a mogao si direktno recimo u ovoj temi su tri moja komentara bez ovog. Nešto si vidjeo pa to napisi ili citiraj šta sam sa kime o oko čega komentarisao polemisao ili.. šta ja to kod njega ili čiji komentar nisam uvažio,koji sam komentar morao vidjeti a nisam i uvažiti.
Ja sam u dva komentara napisao kojim bi redom išao i tražio problem uvažavajući komentar koji je stavljen od člana da nevidi da su pakne ostećene i da nigdje nevidi nikakvih oštećenja.
Možda ima negdje nešto u nekoj temi kako navodiš da sve komentarišem i da se miješam, pa ako sam tvje ne uvažio, omalovaži tvoj nek proizvod, rad, naćin resavanja nekog problema. Mozada smatraš da ja nebi treba komentarisatu nešto što radim, da ne idem unazad evo idem unaprijed pa mi daj smjernice kako bi trebao postupiti da ne pogriješim. Trebam u narednih nekoliko dana da popravljam jednoosovinku kiper prikolicu, ručne izrade, koju je vlasnik oštetio na nači da nije izvadio bolcne te kipom pomotao šasije obe. Dali je to poželjno na ovom forumu, dali je to nekom intetesantno, dali ja treba poslije toga da bilo šta komentarišem vezano za kiper prikolice, dali sam mjerodavan po bilo kom osnovu, dali smatraš da moje upustanje u resavanja takvog problema proizvodi štetu a ne rešenje.