• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

CASE Maxxum 5140

Tu od
14 Kol 2009
Poruka
101
Znači da i onaj sa pokvarenim 3 powerom nije ništa što dobar majstor nemože otkloniti!
E hvala tražim zamjenu za starog deutza pa če mi ući u uži izbor!

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
tam gdje dobim najbolju ponudu..sad prednji most mi reparirala firma Mehanika Štriga , remene sam uzel u Agronomu , a filtere goriva i ulja uzimam kod Hadrovića, a ovak neke konkretne djelove nisam trebal nekaj ozbiljnoga

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Ima u Avto-centru Ormož, servis i djelove za vozila iz CNH grupacije, još ti i PDV vrate, al samo na djelove, na ulja ne.

Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
e ovo je traktor svih traktora! koliko vidim nema ni elektronike, cak ni EHR,sto je po meni dobro, gume odlične, a cijena izuzetno povoljna
http://www.njuskalo.hr/traktori/case...-oglas-7613309

jedino gledam po konedati i nekuzim zasto ima i turbinu i 6 cilindara a ima 110 KS,pa to obicno ovi +130KS imaju turbinu

htio bih da napisu vlasnici ponesto o tom traktoru jer ovih dana kupujemo nesta ovakvo pa da znam
dosta je daleko pa ga se jos ni nije islo gledat,al,eto,sad ce se vidjet

Posljednje uređivanje:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
e ovo je traktor svih traktora! koliko vidim nema ni elektronike, cak ni EHR,sto je po meni dobro, gume odlične, a cijena izuzetno povoljna
http://www.njuskalo.hr/traktori/case...-oglas-7613309

jedino gledam po konedati i nekuzim zasto ima i turbinu i 6 cilindara a ima 110 KS,pa to obicno ovi +130KS imaju turbinu

htio bih da napisu vlasnici ponesto o tom traktoru jer ovih dana kupujemo nesta ovakvo pa da znam
dosta je daleko pa ga se jos ni nije islo gledat,al,eto,sad ce se vidjet

Ima elektroniku.
Ima EHR.

Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
Nema šta, Rizman je brz, Samea proda, a Case je več tu :)

a Same je otisao u izuzetno kratkom roku! vidi se da covjek ne uvozi lose strojeve,jer da uvozi, ne bi ih samo tak prodao,
al mi ovaj Case privukao pozornost,jedino sto mi cijena sumnjivo mala

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
A čuj, staro je to relativno, zadnje gume 0 bodova, dosta jednostavan traktor bez ikakvih kerefeki, pa je i cjena povoljna.

motohod

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
780
sa mojem je sad u ovih 5 godine šta ga imam sve u najboljem redu , napravil sam sa njim 1500 rs, bez ikakvog ozbiljnog kvara, na početku me je malo zezala elektronika ( na menjaču i ma jedan magnet i senzor i magnet je bil previše udaljen od senzora i znal mi je traktor stati , stane i nebreš ga pokrenut , tak par puta i ustanovili smo da je tu greška i kad smo stavili bliže senzoru magnet traktor ide bez iakakvog problema) , znam da je na mojem mjenjani zupčanik od 4 brzine , bili su dva zuba potrgani i traktor je išel al se čulo klok klok klok znaš več o čem pričam, i jedino mi smeta to kaj ručna kočnica ne drži , valjda su lamele slabe, to su majstori morali složit al jbg šta je tu je, zadovoljan sam sa njime ..

opet bih uzeo Case-a , dopal mi se i dobru opremu ima ...

Kaj malo zezala elektronika? ...no, a ne bi se pohvalil tko ti je to složil? Ok.... to ti je automatski 20% vekša cijena pri prvom popravku koji dojede

;)

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
a malo je zezala...:eek:: a kvar je odklonio MOTOHOD , i svaka čast majstore ...e ovo danas kaj sam te zval sve je vredu sad, dugo je stajal pak je valjda malo termsotat zacvikal ,al sad je dobro...

Alfada Jadarko

Dobro znana faca
Tu od
6 Velj 2011
Poruka
1,004
A čuj, staro je to relativno, zadnje gume 0 bodova, dosta jednostavan traktor bez ikakvih kerefeki, pa je i cjena povoljna.

otići če i on brzo, dok oni JD stoje i stoje a i MF 393 nije loš ali je cjena veća od CASEA i to mu je veliki minus zato i stoji

T

Toni Case

Guest
Re: CASE Maxxium 5140

Znam da je tema stara i neznam jel Matija prodao, ali da se i ja pohvalim da imama ovu mrcinu .. :))

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906

odlično , daj koju slikicu makine , koje godište ,koja oprema?
nisam ga prodao nit ga sad nebudem jer mi treba za jesen sad u oranju i sijetvi i transportu

Tu od
24 Srp 2012
Poruka
89

Ljudi, molim vas jel netko zna na kolko se podesavaju ventili? Radi se o case internationalu 745 XL, D-239 motor. Hvala!

motohod

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
780

Ljudi, molim vas jel netko zna na kolko se podesavaju ventili? Radi se o case internationalu 745 XL, D-239 motor. Hvala!

Evo podataka od 685 xl s D239 motorom, od 1985 do 1990. Zaokruženo je na slici, budući da je isti motor nema veze što je na 745xl šasiji.

K

kristijan996

Guest

Planiram kupiti case 5140,ali mu šteka četvrti stupanj kalaca pa ako netko zna kako to popraviti bio bih mu zahvalan !

Najnoviji postovi

Na vrh