• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

CASE Maxxum 5140

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
evo ovih dana se upeljava jedan case kao od našeg kolege Matije,5140,mrcina od stroja

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
evo ovih dana se upeljava jedan case kao od našeg kolege Matije,5140,mrcina od stroja

oho... super , tak treba...gdje si ga kupio? el možda kod Bakova?

B

BAGERISTA

Guest

Nadam se da če bit
2zel5ae.gif
,neki fotosesion če past..
281kxv.gif

A nek je sa srečom,,,i nek služi bez greške,,,,,,,u delu,,:supz::supz::supz:
Ipak se kod imena MF,,,-nema ča priočat..8)8)

B

BAGERISTA

Guest
Sad vidija i ja,..........:toimonster::toimonster:,
Ostalo stoji.......:mrgreen::mrgreen:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
a nemam ja šuške ,ali jedan uvoznik upeljava iz okolice ZG isti takav samo nije tako sigurno upicanjen kao od kolege,treba doči ovih dana ali bude sigurno brzo našo vlasnika

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
joj neznam...uvijek neki drugi planovi koji su bitniji sam niak kna red da dođu gume...ak ne uspijem ove godine onda bude druge...

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Dobre su sve dok nedođe neka kišna godina,pa kad upane jednom,pa drugi put a treći će već ići kupit nove :lol::lol:

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
nebi vjeroval , uopče nisam imal problema kad je bilo ono kišno ...ja sam se čudil kak to sam ide, i po blatu ma po svemu niti jedanput nisam stal...jako ga spašavaju prve gume....a i zadnje to još ide...baš velim starom pa još nije prošla godina da nebi sve napravili kak treba u polju...:D

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Matija svaka cast za odrzavanje, imas volje. Meni se neda prevec oko toga, miniwashom pa sta sidje, krpom nist ili tek-tek.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Jel su napred na kabini bile duple radne lampe ili si ti dodal?

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
ja sam ih dodal ...sutra ih još moram spojit...sad odmah drugačije izgleda...;)

Najnoviji postovi

Na vrh