• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

CASE Maxxum 5140

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
A BKT, njih niko ne spominje, kakve su :)

Neznam kak bi BKT gume igrale na ovakvom traktru, za neki stari ursus ili imt...torpedo da, al na ovakav traktor ja ih nebi nikad del.
Pitanje je dal opče imaju takvih dimenzija i radialne??

B

Bobo

Guest
BKT je indijska gume lose kvalitete.

Kolega ih je imao na IMT 5106 koji nije nista radio, samo tu i tamo vukao psenicu na silos posto je imao i 5136. Gume ko nove, par godina stare ripne se pocele odvajati od "balona" sve ispucale, a traktor stoji u garazi, moze se reci da odradi 200 sati godisnje...

olega uopce nije njima bio zadovoljan.

Za manje traktore kak Sanana kaze, su OK, guma ko guma, 50 ks ih ne moze poderati samo tako..

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
A BKT, njih niko ne spominje, kakve su :)

Več se pisalo o BKT..
SDF traktori do 100ks ih stavljaju na svoje modele prva ugradnja..

Koliko sam uspio vidjet nije to loša guma kak pričate,govorim za radijalne gume..

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Več se pisalo o BKT..
SDF traktori do 100ks ih stavljaju na svoje modele prva ugradnja..

Koliko sam uspio vidjet nije to loša guma kak pričate,govorim za radijalne gume..

Na SDF traktore stavljaju pretežito Continental gume takve imam i ja na svom Agrofarmu,pogledaj si na Hurlija moro bi i ti imat te gume.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Na SDF traktore stavljaju pretežito Continental gume takve imam i ja na svom Agrofarmu,pogledaj si na Hurlija moro bi i ti imat te gume.

Aj pusti tog svog agrofarma na miru jednom..

Moj Hurlimann ima Pirelli gume,a ako pogledaš agroplus,XA,same dorado i lamborghini r2 od ovih kaj su stari 2-3god vidjet češ da ima BKT..

Ajd Agrofarm je iznimka...

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Imam i ja Continental na SAME :) Ja imam BKT na prikolici za gnoj 11,5/80-15.3 14 platana. Sad vidit ćemo koliko će bit :) možda duže, možda ne, od Tigra koji je do sad bio :)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Prvi glas da SDF ima BKT gume, ja nesem još ni jednog videl, a videl sam ih dosta...večinom viđam Continental i Pirelli...na Same-u imam Continental.

@toma...
Staroga Tigra ti nebude nadživela niti jedna guma, takvoga se kaj više ne proizvodi :D

@marko...
Kaj se serija Agroplus još dela???...ja mislil da su to starije serije...

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Aj pusti tog svog agrofarma na miru jednom..

Moj Hurlimann ima Pirelli gume,a ako pogledaš agroplus,XA,same dorado i lamborghini r2 od ovih kaj su stari 2-3god vidjet češ da ima BKT..

Ajd Agrofarm je iznimka...

Pusti ti mog Agrofarma namiru,vidim da ti samo smeta na ovom forumu odkada sam ga kupio.

Svi u okolnjim selima koji imaju SDF traktore imaju continental gume,pa čak i jedan lik koji je kupio prije pola godina Agrotrona 630 ttv ima continental gume

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Prvi glas da SDF ima BKT gume, ja nesem još ni jednog videl, a videl sam ih dosta...večinom viđam Continental i Pirelli...na Same-u imam Continental.

@toma...
Staroga Tigra ti nebude nadživela niti jedna guma, takvoga se kaj više ne proizvodi :D

@marko...

Bude, stara Fulda. Made in W. Germany :)

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
A čuj danas se gleda, cijena i kvaliteta, nema se za skupe stvari previše u današnje vrijeme...

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893

@marko...

Da radi se agroplus i dalje..

Evo jedan XA s BKT gumama:
dmct4n.jpg

B

BAGERISTA

Guest
Ovakve iste gume ima i prijatelj na hurliju 105...
Kaže za sad da je zadovoljan s njima..

Jedino s hurlijem nije bio nešto mu se stalno čulo unutra dok je dela s njim,,,,sad dali je riješija nisam ga ni pita..

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Uhhh...kak taj BKT podsječa na Klebera...baš po ovim šarama između ripni...ja mislil da je to Kleber.

Najnoviji postovi

Na vrh