• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

CASE

R

robert

Guest
sta?rus je zapo samo jer ima uske tockove.sa kejsom sam orao i na kraju njive uvjek ima jedna barustina,pa sam ju mislio preorat,al nisam.oticu je uslikat,mislim da se tragovi jos vide

R

robert

Guest
moram ja svuda..... :wink:

evo dobri guma na vario-kejsu
Obrisan neispravan link.

i za ljubitelje visokog klirensa
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
zato što:
-pogledaj ono bijelo ispod blatobrana
-pogledaj masu utega
-pogledaj da je jedna guma šira od druge.... :wink:

R

Ratarko

Guest
abrkili kaže:
zato što:
-pogledaj ono bijelo ispod blatobrana
-pogledaj masu utega
-pogledaj da je jedna guma šira od druge.... :wink:

Okolovo soko :D

R

Ratarko

Guest
robert kaže:
ludi ameri.... :wink:
koliko tu konja ima?

Nisam brojao , niti ne znam koliko ove dvije grdosije imaju KS , možda samo njih dva imaju 1000 KS ?

R

robert

Guest
evo malo grdosija,dva steigera i big bud-1680ks

Obrisan neispravan link.

R

Ratarko

Guest
Hmm , malo umorniji vozač i ode nosač od hale , na knap idu ta čudovišta unutra :shock:

R

robert

Guest
evo ljudi da vam kazem da me step-co tuzi za nekih 6 000kn,sto su mi popravili traktor.u biti remen je skripao u vrijeme garancije,zamijenili su ga,no nakon par mjeseci je opet skripao(sto znaci da prvi put nisu uklonili kvar),zamjenili ga po drugi put,no pri niskim temp. i dalje skripi.znaci kvar jos uvijek nije otklonjen,a traze od mene lovu,a ja od njih servis koji mi duguju o njihovom trosku.jos sam imao problema sa njihovim seviserima.prvi put su mi dali neke ''divlje'' filtere za gorivo,a za hidrauliku filter nisam ni moga zasarafit,vec sam ga mjenjao za drugi i to nakon sat vremena razgovora,a cuo sam da je bilo problema sa njihovim serviserima i drugdje.jos kad su mi radili prvi servis na 300 sati,nisu crijevo od kompresora uvezali vezicom(kad su skidali remen),pa ga je ventilator sasjekao..eto jednog primjera sa jadnom prodajnom kucom- step-co.ko misli uzet case-a,bolje nek uzme new holland. :evil: :evil: :evil:

B

Bobo

Guest
Koji likovi... nevjerovatno...

Sad samo cekamo prvi servis na Ratarkovom MF-u pa da vidimo koji je zastupnik vece djubre...

Ti ne preporucas CASE, on ne preporuca MF, a recimo da mi se NH ne svidja...

Izbor je ostao jasan...

"Jelen" ipak nosi pobjedu, ili mozda "Bik"? ;)

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
hehe,ipak jelen... :wink:
ne znam da če baš serviseri bika dlazit popravljat,jer češ ga sam popravit...bar nije problem..a za jelenove servisere nisam čuo ništa loše,dakle o novocomercu govorim..

K

krx pozega

Guest
Jelen može samo da pobjegne tamo odakle je i isrčao...iz šume ;)
Jer lovac nosi uvijek maslinasto odijelo :D :D :D

Najnoviji postovi

Na vrh