Ima na mojem (Amity 3) rupu za čišćenje na dnu, ali izgaranje je i dalje na pepelu. Dovod zagrijanog zraka je s boka, kak i na svima takvima.
Takav tip ložišta nema pepeljnjak. Da ima, moral bi biiti hermetički dihtan.
Zaaj nebi mogel imati? Nije ga niko zmislil s posudom za pepel, to nema veze s tipom ložiša.
@ Marko, imam i Alfu, raketa od peči. Sljedečea bude s kotlom.
....Velika mana joj je kaj nema posude za pepel, strašno velika.
A neznam, ista takva ali bez kotla sad grije prostor koji bi trebala nekad u budučnosti grijati ta s kotlom.Pazi da se ne zezneš ako misliš grijati neku veću površinu.
Meni je strašno veliki problem, ja kad otvorim peč molim boga da žara ima da mogu nastaviti, a ne da bi ju još trebal čekati da se ugasi.definitivno se ne slažem s time, ko da je tak veliki problem kad je peć hladna sa metlicom pomesti pepeo. Ako je izgaranje super dobro, onakvo kakvo treba biti, onda niti pepela ni nema previše.
ti miša ko da se kvaliteta i učinak mjeri na posudi za pepel :wink:
ak ona grije super, ima male gubitke, super gori, onda joj to nije mana, zapravo to joj je vrlina kaj nema posude za pepel inlove):
Ja neznam kak pri vama ali kod nas su po hotelima sobarice grijače tijelo....U hotelu mora biti puno konobarica a ti ih se ""bojiš""" giggle):.
Ako ja tebe razumijem :icon_scratch:Nebi Muhać ima finog pepela da ne kuiri SVETO HELENEČKA drvagiggle):