- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,907
Kupio sam je u Keratermu,to su ti digitalne,tzv pametne pumpe@mtd001
Ja takvu pumpu kakvu si fotkao još nisam vidio.
Cirkulacijske pumpe - Kera Term Trgovina
kera-term.hr
Kupio sam je u Keratermu,to su ti digitalne,tzv pametne pumpe@mtd001
Ja takvu pumpu kakvu si fotkao još nisam vidio.
Vidiš,meni cijevi od solarnog idu odmah ispod krova tako da nemaju doticaj sa suncem.I za kraj jedno naše zapažanje, sve te lijepe crne izolacije za solarne cijevi su na vanjskom dijelu, od solarnog kolektora do ulaza u podrum jako propale, mrve se, nestaju na suncu 😖, ja zaista više nemam ideju koga vraga i gdje kupiti, za izolirati te cijevi.
Imam i ja.I ja imam jednu pumpu za antifriz,
Pa dok piješ kavicu evo, čitaj, jer podhebavaš 😖.....i zato što je zdravije za samu pumpu!
Sličnu izolaciju sam ja imal ali je ispuna bila pjena. Uglavnom, pojeli su ju miševi, a navodno ih ni vuna ne smeta da se zavlače unutra.Bilo je nekad onih tvrdih izolacijskih cijevi od kamene vune, koje si izvana imale plašt od Alu folije i lijepo su izgledale. Ne znam ima li toga više...
Jučer zvao u Senko, i kažu nema ih još mjesec dana.Ovakav je moj štednjak
Štednjak za centralno grijanje s pećnicom 35 kW - SENKO
Provjerite izvrsnu ponudu! SENKO štednjak s pećnicom na kruta goriva snage 35 kW - namijenjen za kuhanje, pečenje i centralno grijanje! Web Shop Exterimexterim.hr
... Možda bi ipak bilo pametno riješiti napajanje cirkulacijske pumpe za takve slučajeve.
Na netu ima puno toga, već od 40+ eurića, ali ako ja biram imam šanse dobro pogoditi kak i ćorava kokoš zrno.
Koju jeftiniju kombinaciju UPS/baterija preporučujete za centralno na šparet (jedna pumpa)?
Pasal bi mi s baterijom od 12V, jer traktor bez kabine zimi miruje, a ima bateriju 75 Ah.